Life

Antonia are probleme cu tenul! Vedeta s-a pozat cu coșuri pe față și s-a destăinuit: „Cum este posibil?”

Antonia are probleme cu tenul! Vedeta se confruntă cu mai multe coșuri decât în liceu și s-a destăinuit acum pe rețelele de socializare.
05.10.2022 | 16:13
Antonia are probleme cu tenul Vedeta sa pozat cu cosuri pe fata si sa destainuit Cum este posibil
Antonia se confruntă cu acneea. Ce a mărturisit vedeta. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia are probleme cu tenul său, dar nu s-a ferit să le vorbească admiratorilor de pe rețelele de socializare despre ele.

Antonia se confruntă cu acneea. Ce a mărturisit vedeta

Iubita lui Alex Velea a mărturisit pe rețelele de socializare că are coșuri multe și o dată pe lună se confruntă cu o adevărată erupție, chiar înainte de menstruație.

ADVERTISEMENT

Vedeta povestea că nu știe din ce cauză apar aceste coșuri, dar cert este că o enervează foarte tare și nu poate înțelege cum este posibil să aibă mai multe coșuri din postura de femeie matură și mamă a trei copii decât ca atunci când era la pubertate.

Antonia a spus și că a întâmpinat multe efecte negative după ce a început să își atingă coșurile și a ajuns la concluzia că nu ar trebui să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Antonia a spus că viața merge înainte și cu acnee și fără și nu are de gând să lase niște semne de pe față să o oprească.

„Deci, de aia spun oamenii că nu ar trebui să-ți atingi coșurile, pentru că asta s-ar putea întâmpla. Cum este posibil?(…) Nici măcar când eram la liceu, când treceam prin pubertate, nu aveam la fel de multe coșuri cum am acum, când sunt femeie în toată regula.

ADVERTISEMENT

 Am o „erupție” pe fiecare lună, înainte de menstruație. Îmi pare rău, prea multă informație. Viața merge înainte!”, a povestit Antonia pe contul personal de Instagram.

Antonia, una dintre cele mai frumoase vedete din România. S-a întâlnit cu Heidi Klum la un eveniment monden

Antonia Iacobescu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. De altfel, mulți se întrebau cum reușește Alex Velea să nu fie gelos știind că are o iubită atât de apreciată.

ADVERTISEMENT

Artistul spunea că are încredere oarbă în Antonia și că nu i-a dat niciodată motive să creadă că i-ar fi infidelă. Pe lângă frumusețe, Antonia este foarte apreciată și pentru stilul său vestimentar.

Aceasta a fost invitată inclusiv la un show de modă din Milano, unde s-a întâlnit cu Heidi Klum, venită și ea la prezentare, unde fiica sa era model.

Cele două au făcut o poză împreună, iar aprecierile au curs pentru Antonia și frumusețea ei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: