Life

Antonia și Arkanian au lansat „Complicated”. Zanni, invitat special în videoclipul piesei virale pe Tik Tok

Antonia a colaborat cu Arkanian și au lansat împreună „Complicated”, melodia care i-a cucerit utilizatorii platformei Tik Tok încă de când era în faza de proiect.
07.02.2022 | 19:02
Antonia si Arkanian au lansat Complicated Zanni invitat special in videoclipul piesei virale pe Tik Tok
Antonia și Arkanian au lansat „Complicated”. Sursa foto: Global Records
ADVERTISEMENT

Antonia a lansat luni piesa „Complicated”, împreună cu Arkanian, artist Golden Boy Society. Melodia este una foarte așteptată de fanii celor doi cântăreți, mai ales că este deja virală pe Tik Tok.

Astfel, casa de discuri a lui Alex Velea și Antonia s-au unit pentru a crea un single care îmbină mai multe stiluri, de la dance la funk pop și trap.

ADVERTISEMENT

Antonia: „Îmi doream de ceva timp să lansez o piesă cu Arkanian”

Linia melodică a piesei „Complicated” a fost scrisă de Alex Velea și Arkanian și, în cazul versurilor, au fost ajutați de Rashid și Antonia.

Videoclipul melodiei este unul dinamic și a fost filmat și regizat de Gabriel Ciolpan. Arkanian s-a ocupat de asemenea de producție, împreună cu Răzvan Matache.

ADVERTISEMENT

De look-ul Antoniei a avut grijă echipa artistei, formată din hair-stylist-ul George Cozma, make-up artist-ul Ema Uta și Cristina Crăciun, care a gândit ținuta cântăreței.

Viitoarea soție a lui Alex Velea spune că este încântată de noua melodie și că aștepta de mult timp să colaboreze cu Arkanian, pe care îl consideră un artist desăvârșit.

ADVERTISEMENT

„Îmi doream de ceva timp să lansez o piesă cu Arkanian. Îl consider unul dintre cei mai talentați trapperi de la noi, din România.

Am așteptat momentul potrivit să facem o piesă împreună. El a venit cu propunerea aceasta. M-am bucurat mult și bineînțeles că am acceptat, pentru că îl apreciez. E super talentat și creativ.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt foarte fericită pentru această colaborare între Golden Boy și Global Records, echipele mele preferate. Sper că oamenii o vor aprecia și se vor bucura de ea, pentru că noi suntem extrem de încântați și entuziasmați”, a declarat artista.

Invitat special în videoclip a fost Zanni, câștigătorul Survivor România 2022

După ce s-a spus că Alex Velea s-ar fi certat cu Zanni, „băiatul său de suflet”, câștigătorul sezonului trecut al competiției Survivor România a apărut în videoclipul cele mai noi melodii a Antoniei.

„Complicated” și-a câștigat succesul pe Tik Tok, unde sute de urmăritori au folosit-o ca sunet pentru melodiile lor. Arkanian a povestit că nu se aștepta ca piesa să fie atât de apreciată și cerută de public. La rândul său, artistul se bucură că Antonia a acceptat colaborarea.

„’Complicated’ este o piesă pe care am făcut-o într-o dimineață la studio. Mi-a plăcut foarte mult. Am pus-o pe Tik Tok într-o zi să văd ce se întâmplă, fără nicio așteptare și de nicăieri, au început să apară tot mai multe video-uri cu piesa.

„Să lansez cu Antonia era mai mult un vis”

Pentru că primeam feedback bun, colegii mei de la Golden Boy au venit cu ideea să o lansez cu Antonia, ceea ce era mai mult un vis pe care nu speram să îl îndeplinesc prea curând. I-am propus piesa, a fost super încântată, iar eu am fost și sunt în extaz. Simt că s-a mulat pe piesă foarte bine, că a adus o energie de care piesa avea nevoie. A  făcut-o mult mai dinamică și simt că a completat proiectul într-un mod foarte tare.”, a spus Arkanian.

ADVERTISEMENT
Tags: