Antonia, atacată dur: “Femeia e bolnavă, joacă teatru!”

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
11/09/2014, 09:06
Antonia, atacată dur: “Femeia e bolnavă, joacă teatru!”

Azi are loc recursul în urma căruia se va decide dacă procesul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano se va strămuta în Italia sau nu. Ciro Castellano, socrul artistei, ne-a mărturisit că a iubit-o întotdeauna pe Antonia, însă evenimentele din ultima perioadă l-au determinat să îşi schimbe părerea despre ea.

Vestea că artista şi-a recunoscut oficial relaţia cu Alex Velea, mai mult, a anunţat că este însărcinată, s-a abătut ca un nor negru asupra familiei Castellano, în special pentru Ciro, tatăl lui Vincenzo. Afaceristul consideră că Antonia este o mamă iresponsibilă, deoarece i-a vorbit nepoatei lui, Maya, despre bărbatul cu care trăieşte, iar de la ultima vizită în Italia, aceasta şi-a schimbat total atitudinea faţă de oamenii care se ocupă de creşterea şi educaţia ei. Al doilea motiv pentru care Ciro tună şi fulgeră este faptul că artista s-a grăbit să rămână însărcinată şi să recunoască relaţia cu Velea în condiţiile în care divorţul dintre ea şi Vincenzo nu s-a terminat.

Consideră că a jucat teatru cu familia lui

De când Antonia şi Vincenzo s-au hotărât să o ia pe drumuri separate, toată atenţia lui Ciro s-a îndreptat către micuţa Maya şi concilierea fiului său cu fosta noră. Acum, afaceristul şi-a schimbat atitudinea cu 180 de grade şi afirmă că nora sa e o persoană care joacă teatru. “Am obosit, familia mea munceşte, am treburi de făcut. Noi muncim, nu facem bani ca ea, care scoate o melodie, îşi ia bani de la Avon şi din ce contracte mai are… Asta e diferenţa dintre noi. Până acum i-am luat mereu apărarea, am iubit-o. Din momentul acesta am zis gata! E mama Mayei, familia mea poate să facă ce vrea, dar eu mă retrag şi nu mai vreau să aud de ea. Vine în Italia la un copil de patru ani şi îi povesteşte că are alt iubit, îi arată burtica… Aşa ceva nu e normal. Femeia e bolnavă, are dublă personalitate, joacă teatru! A jucat teatru cu mine, cu fiul meu, cu toată lumea”, a precizat, supărat, Ciro Castellano.

“Face totul pentru bani, pentru cariera ei”

Tatăl lui Vincenzo consideră că Antonia s-a grăbit să rămână însărcinată, jignindu-i, astfel, întreaga familie. “Nu o înţeleg… Nu e problemă să vorbeşti de mine, de iubita mea, de cine vrei tu, dar dacă vorbim de copii, să încercăm să ne respectăm, să fie responsabilă. E o persoană falsă. O respect doar pentru că e mama Mayei. Când faci un copil ţi-l asumi, dar femeia are treabă, face totul pentru bani, pentru cariera ei. Să fie sănătoasă! De ce s-a grăbit să rămână gravidă? Divorţa înainte, nu jignea familia şi copilul. Acum de ce nu divorţează? De ce nu recunoaşte? Putea să spună: «Din culpa mea s-a terminat totul, eu şi soţul nu ne mai înţelegem, avem caractere diferite» şi punct. Nu, ea vrea neapărat să fie fiul meu responsabil. A stricat două familii, a renunţat la un băiat frumos şi cu avere pentru un…”, a încheiat Ciro Castellano.

Contactat de “ring” PR-ul Antoniei, Anamaria Hâncu, ne-a spus că artista nu mai doreşte să comenteze declaraţiile socrului ei pentru că ar permanentiza un conflict.

“Dacă ea încearcă să îşi spele imaginea, nu are ce să spele. Trecutul e trecut! Toţi greşim, important e să ne asumăm responsabilitatea.”, CIRO CASTELLANO

4 ani are Maya, nepoata lui Ciro Castellano.

Sursa: ziarulring.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Închide ×