Life

Antonia a descris bărbatul ideal. Cât de mult seamănă soțul ei, Alex Velea, cu modelul

Antonia (32 de ani) a răspuns unor întrebări fulger, printre acestea numărându-se și curiozități care au legătură cu dragostea și partenerul de viață.
01.02.2022 | 17:07
Antonia a descris barbatul ideal Cat de mult seamana sotul ei Alex Velea cu modelul
Antonia, detalii despre bărbatul perfect. Cum arată acesta în viziunea solistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loialitatea, educația și umorul sunt calitățile pe care frumoasa brunetă le admiră cel mai mult la o persoană de sex opus. De asemenea, vedeta a descris cum arată bărbatul ideal pentru ea.

Artista are numai cuvinte de laudă pentru logodnicul ei, alături de care a devenit mamă de două ori. Îndrăgita cântăreață spune că iubitul este exact așa cum și l-a imaginat.

ADVERTISEMENT

În plus, are o admirație foarte mare pentru cântărețul originar din Craiova, cu care urmează să ajungă la altar cât de curând. Povestea lor de dragoste durează de mulți ani.

Antonia, detalii despre bărbatul perfect. Cum arată acesta în viziunea solistei

„Alex este un om bun, iubitor, loial, un tată minunat, un artist extraordinar”, a dezvăluit Antonia într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cât despre sentimentele pe care le simte vedeta este vorba de iubire, înțelegere, respect și armonie, pe care le primește din plin de la Alex Velea.

Cei doi băieți și fiica sa, Maya, o ajută să fie o persoană puternică și capabilă să treacă peste orice obstacol, chiar dacă spune că uneori este naivă.

ADVERTISEMENT

Antonia consideră că oamenii au mereu intenții bune, doar că viața i-a demonstrat de câteva ori până acum că lucrurile nu stau deloc așa. Cântăreața a fost trădată în cele mai urâte moduri.

Antonia, mai fericită ca oricând alături de Alex Velea

În momentul de față artista are o stare de spirit foarte bună. Este fericită și împlinită cu partea profesională și cea personală, mai ales de când a divorțat de fostul soț.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Castellano și vedeta au încheiat „războiul” divorțului după foarte mulți ani, perioadă în care au venit pe lume și băieții artistei, care au primit numele primului soț.

Acum Antonia este pregătită să treacă copiii pe numele actualului partener de viață și să meargă pentru a doua oară la altar, de această dată într-o ceremonie simplă și discretă.

Nunta va fi organizată în viitorul apropiat, Alex Velea și frumoasa sa logodnică dorind să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT