Life

Antonia, declarații despre viața cu trei copii: „Știu când să fiu mamă și când prietenă”

Antonia a vorbit despre cum este viața cu trei copii. Artista a mărturisit că este greu să fie mamă și are parte de multe provocări, dar este o binecuvântare.
15.06.2022 | 12:42
Antonia declaratii despre viata cu trei copii Stiu cand sa fiu mama si cand prietena
Antonia, declarații despre viața cu trei copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia Iacobescu a vorbit despre viața cu trei copii. Artista a mărturisit că să fie mamă este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat, dar are parte și de multe provocări.

Antonia Iacobescu, provocări în viața cu trei copii

Antonia Iacobescu este mamă a trei copii: Maya, din căsnicia anterioară pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano și Dominic și Akim, pe care îi are din relația cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că viața cu trei copii nu este deloc ușoară, dar frumusețea de a fi mamă o face să treacă peste orice greutate.

„Ufff, nu e ușor. Dar, în același timp, e atât de frumos. Să fiu mamă este cel mai frumos lucru din lume, chiar mă simt binecuvântată”, a mărturisit Antonia pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Acum, fiecare dintre copiii Antoniei este la o altă vârstă, așa că fiecare are nevoi diferite, după cum a spus artista. Comunicarea este cea care îi este de ajutor de fiecare dată iubitei lui Alex Velea.

Antonia a mărturisit că știe când să fie mai dură cu copiii săi

Chiar dacă este o prietenă bună pentru copiii ei, iubita lui Alex Velea a declarat că știe când să își impună punctul de vedere în fața copiilor ei, iar partenerul ei o susține în orice demers.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista a spus că Alex Velea este de mare ajutor pentru ea în creșterea și educarea copiilor. Alex Velea și Antonia fac o echipă bună din acest punct de vedete, a spus cântăreața.

„Ei sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare, însă mă ajută că avem o comunicare deschisă, că știu când să fiu mamă și când prietenă, când trebuie să îmi impun punctul de vedere spre binele lor.

ADVERTISEMENT

Și, foarte important, Alex îmi este alături, mă susține. Facem o echipă minunată împreună și din acest punct de vedere”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: