Life

Antonia, după ce a fost ținta jignirilor în online: ”Am trecut printr-un soi de depresie”

Antonia a fost și este ținta jignirilor venite din partea celor din mediu online, lucru care îi dă mari bătăi de cap. Astfel că în urma mai multor episoade de acest fel, vedeta recunoaște că s-a confruntat cu depresia.
03.01.2022 | 23:28
Antonia dupa ce a fost tinta jignirilor in online Am trecut printrun soi de depresie
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Artista de 32 de ani se împarte cu brio între viața profesională și cea de familie, astfel că este aproape non-stop în legătură cu internauții.

Însă, această expunere nu i-a adus mereu numai beneficii. După o lungă perioadă de timp în care a fost criticată din tot felul de motive, mai ales că nu și-a botezat băieții, Antonia a ajuns la capătul puterilor.

ADVERTISEMENT

Antonia s-a luptat cu depresia

Invitată recent în podcast-ul lui Gojira, logodnica lui Alex Velea a mărturisit că din cauza faptului că este mereu conectată cu cei din mediul virtual, deși încearcă să nu pună la suflet toate mesajele pe care le primește, a ajuns în pragul unei depresii.

De altfel, pentru frumoasa vedetă, depresia nu este singura etapă grea a vieții. De-a lungul timpului, artista a recunoscut că s-a luptat și cu stările de anxietate, cauzate de grijile pe care le are în calitate de mamă a trei copii.

ADVERTISEMENT

”Pe Facebook n-am mai stat de foarte mult timp, acolo este un loc de ură imens pentru mine. Mă încarc foarte mult și în ultima vreme am trecut printr-un soi de depresie. E nasol, e ușor să spui că nu trebuie să pui la suflet, dar faptul că ai putut să scrii așa de urât, pentru mine e o atrocitate”, a spus Antonia în podcast-ul lui Gojira.

Internauții s-au luat de copiii Antoniei

Declarațiile actuale ale Antoniei vin în contextul în care în urmă cu câteva luni, pe Istagram, artista își striga nemulțumirea față de cei care nu doar că au criticat-o, ci au și amenințat-o.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, cântăreața spunea că poate accepta orice comentariu răutăcios la adresa ei, însă nu poate trece cu vederea faptul că unii internauți s-au luat chiar și de copiii ei, cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea și de fiica din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Conform spuselor sale, gurile rele ar fi atentat, chiar dacă doar prin cuvinte, la viața copiilor ei, gest care a făcut-o să ia atitudine.

ADVERTISEMENT

”Sunteți bolnavi la cap”

”Am învățat că orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine. Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi, dar sunteți bolnavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum.

Urmează să postez niște mesaje și vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, scria Antonia pe InstaStory, în urmă cu ceva timp, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: