Life

Antonia, despre cea mai mare durere din sufletul ei. “Încerc să-i fiu aproape în momentele esențiale din viață”

Antonia a realizat primul pictorial alături de fetița sa în vârstă de 10 ani. Cu această ocazie a vorbit și despre relația pe care o are cu micuța Maya.
30.07.2021 | 10:34
Antonia despre cea mai mare durere din sufletul ei Incerc sai fiu aproape in momentele esentiale din viata
ADVERTISEMENT

Fiica Antoniei locuiește alături de tatăl ei,  Vincenzo Castellano, în Italia. Cele două se întâlnesc cât se poate de des și au o relație foarte bună.

Artista a dezvăluit că i-a fost foarte greu să fie mamă la distanță, dar a încercat din răsputeri să se descurce.

ADVERTISEMENT

Antonia, despre cea mai mare durere din sufletul ei. “Încerc să-i fiu aproape în momentele esențiale din viață”

Antonia a realizat primul pictorial alături de fiica ei Maya, în vârstă de 10 ani. Cu această ocazie cunoscuta cântăreață a vorbit despre relația pe care o are cu micuța.

“Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. (…) Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia.

ADVERTISEMENT

În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a spus Antonia pentru VIVA. 

Cântăreața a dezvăluit faptul că Maya este pasionată de dans și a participat la mai multe concursuri.

ADVERTISEMENT

Antonia: “Înțelege că eu și Vincenzo ne-am despărțit”

Cunoscuta cântăreață a încercat de-a lungul timpului să-i explice cât mai bine fetiței de ce s-a despărțit de tatăl ei. Acum, ajunsă la vârsta de 10 ani Maya înțelege foarte bine situația.

“Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei, noi suntem părinții ei, o iubim și vom face orice ca ea să fie fericită!”, a mai spus Antonia.

ADVERTISEMENT

Antonia se pregătește de nuntă

Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea în urmă cu câteva zile. Artistul a organizat un moment cu totul special pentru a-i da iubitei sale inelul de logodnă. Acesta a chemat-o la un podcast și în timp ce erau în fața camerei Alex Velea a surprins-o după ce s-a așezat în genunchi. Antonia a fost atât de emoționată încât i-u dat lacrimile.

“Antonia vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fii soția mea”, i-a spus Alex Velea.

ADVERTISEMENT