Life

Antonia, despre nunta cu Alex Velea și secretele de cuplu: ”Senzualitatea e o stare”

Antonia a vorbit despre nunta cu Alex Velea, dar și despre lansarea celei mai noi producții cinematografice în care apare, Haita de acțiune.
16.03.2023 | 14:15
Antonia despre nunta cu Alex Velea si secretele de cuplu Senzualitatea e o stare
Antonia vorbește despre viața cu Alex Velea, da rși despre rolul din filmul Haita de acțiune / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre nunta cu Alex Velea. Superba cântăreață nu a ascuns că a fost încântată să joace în filmul Haita de acțiune, producție care se va lansa în cinematografele românești începând cu 21 martie.

Antonia, dezvăluiri exclusive despre nunta cu Alex Velea și relația fierbinte pe care o au

Antonia, una dintre cele mai frumoase românce, a vorbit, pentru FANATIK, despre relația cu Alex Velea. Nu ne-a ascuns faptul că va exista și o nuntă. În schimb, a precizat vedeta, rochia de mireasă pe care o va acel pentru acel moment va fi o surpriză totală.

ADVERTISEMENT

Ocupată până peste cap, Antonia reușește totuși să își găsească timp pentru ca relația cu Alex Velea să funcționeze ca unsă. Iar secretul, ne explică ea, este comunicarea și… starea. Pentru că, da, cea mai sexy cântăreață de la noi este convinsă că senzualitatea ține de stare, nu de afișare.

Antonia, care joacă un rol principal în filmul Haita de acțiune, ne-a vorbit și despre filmări. Și, a precizat vedeta, Alex Velea a fost cel care a încurajat-o și susținut-o. Avea nevoie de asta pentru că, recunoaște ea, se temea să nu dezamăgească.

ADVERTISEMENT

Antonia, despre Haita de acțiune: ”O polițistă badass într-o lume a bărbaților”

Antonia, când mai ai timp de tine, ținând cont de faptul că acum ai intrat și în lumea filmului?

Am și timp de mine, mai ales pentru că încerc să îmi organizez programul cât mai bine, să le pot face pe toate. Și deocamdată, nu mă pot considera ca făcând parte din lumea filmului, dar pot spune că mă bucură această etapă.

ADVERTISEMENT

Cum au fost filmările pentru Haita de acțiune? Ți-a fost ușor să fii în pielea personajului tău?

A fost o atmosferă plăcută, relaxantă și cred că acest lucru mi-a fost de mare ajutor în acest proces în care m-am aventurat. M-am bucurat foarte mult atunci când am primit propunerea din partea lui Matei (BRomania). Mi-a fost și teamă că voi dezamăgi, dar susținerea din partea echipei Vidra Productions, dar și din partea actorilor Alex Bogdan, Matei Dima, Vlad Brumaru, precum și din partea regizorului Vali Dobrogeanu a fost importantă. Am reușit să finalizez proiectul cu bine, spun eu. Și acum sunt foarte curioasă să aflu feedback-ul publicului, mai este puțin timp până îl puteți vedea.

ADVERTISEMENT

Oli, personajul pe care îl interpretez, este o polițistă badass într-o lume a bărbaților, care trebuie să facă față provocărilor din fiecare zi. În mod evident, avem vieți foarte diferite din perspectiva jobului, dar m-a provocat personajul, mi-a plăcut să învăț lupte de la cascadori sau să filmăm scenele de acțiune plini de adrenalină. Din 21 martie în cinematografele din toată țara ”Haita de acțiune”.

Antonia, despre relația cu Alex Velea: ”Este fanul meu numărul 1”

Alex te-a susținut în proiectul ăsta? Te-a sfătuit cu privire la ceva anume?

Alex mă susține de fiecare dată în tot ceea ce fac. Așa cum îmi place mie să spun, este fanul meu numărul 1 și eu sunt fanul lui numărul lui. Atunci când simt susținerea lui, mă simt puternică și trec peste orice mai ușor.

Mi-a spus să am încredere în mine că mă voi descurca, că sunt foarte talentată și să am la rândul meu încredere în echipă, că mă vor duce pe calea potrivită.

Dacă de mâine nu ai mai cânta, ce te-ai vedea făcând? Ce pasiuni mai ai? Ceva de care nu știe nimeni.

Îmi place să dublez voci pentru personaje din desene animate. Poate chiar și să interpretez diverse roluri în filme. Și poate și ceva în partea de sport, pentru că este o pasiune pe care o am de foarte mulți ani.

Știi să gătești? Care este felul tău preferat de mâncare?

Știu să gătesc câteva feluri de mâncare, îmi place să fac butter-chicken și îmi iese foarte bine. Iar una dintre rețetele mele preferate este un tort, o prăjitură care este semnătura mea 🙂 Separat de ce gătesc eu, îmi place să mănânc piept de pui la grătar cu legume, salate, îmi plac și pastele.

Antonia, despre cum salvează de monotonie relația cu Alex Velea: ”Vacanțe în doi”

Care dintre cei 3 copii crezi că îți seamănă cel mai mult? Dar lui Alex?

Toți 3 copiii sunt pasionați de muzică, de dans, de zona aceasta artistică.

antonia senzualitate
Antonia ne-a spus cum definește senzualitatea / Foto: Facebook

Ce faci în relația de cuplu, ca să nu intervină monotonia? Cum păstrezi vie flacăra pasiunii?

Avem momente doar pentru noi, vacanțe în doi, comunicăm constant, suntem atenți la nevoile celuilalt.

Visul ascuns al Antoniei: ”Să le alin suferința”

Cum crezi că poate fi o femeie senzuală? Tu, când te gândești la senzualitate, asociezi cu seturi sexy de lenjerie intimă sau pur și simplu crezi că ține totul de atitudine?

Senzualitatea e o stare, o atitudine, susținută prin anumite ținute care să te caracterizeze.

Îți mai aduci aminte de momentul în care l-ai întâlnit pe Alex Velea? Ai avut emoții, cum te-ai simțit? S-a întâmplat ceva haios, vreun lucru anume pe care nu-l poți uita?

Ne-am întâlnit la studio alături de alți artiști. Acolo ne-am cunoscut, am vorbit, ne-am distrat, pentru că este o persoană foarte amuzantă.

Dacă ar fi să alegi o superputere, care ar fi aceea?

Să pot ajuta cât mai mulți oameni care au nevoie, să le alin suferința.

Cum faci să arăți atât de bine? În afară de mersul la sală sau antrenamentele pe care mai obișnuiești să le faci acasă. Ai ținut vreodată diete? Consumi sucuri sau mâncare nesănătoasă? Sau ești adepta unui stil de viață mai pe veggie?

Mulțumesc! Diete nu țin, dar am grijă la ceea ce mănânc. Cel mai des, piept de pui la grătar cu legume, salate. Desigur că mănânc și junk-food sau dulciuri, dar nu în exces. Și așa cum ai zis, fac sport constant și mă ajută să mă mențin în formă.

”Au fost mai multe momente delicate în viața mea”

Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Și cum ai reușit să-l depășești?

Au fost mai multe momente delicate în viața mea, prin care am trecut cu sprijinul lui Alexandru, familiei, al prietenilor extrem de apropiați. Viața m-a supus mai multor momente de suferință care cred că m-au făcut mai puternică.

Ai cunoscut vreodată noțiunea de depresie? Te-ai confruntat cu asta?

Am avut momente de suferință intensă, de tristețe apăsătoare și nu a fost deloc ușor.

Ce sfaturi ai pentru femeile singure, care consideră că nu au nicio importanță și nu se mai axează doar pe creșterea copiilor, care se neglijează?

Le doresc să își găsească puterea să se aprecieze, să aibă încredere că sunt puternice și că merită să fie fericite!

Dacă ar fi să schimbi ceva la viața ta, ce ai schimba?

Nu aș schimba prea multe lucruri, toate experiențele m-au făcut să evoluez și să devin persoana de astăzi.

Vedeta ține legătura cu Vincenzo Castellano. Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

În ce relații mai ești, acum, cu fostul partener de viață, Vincenzo Castellano?

Suntem în relații bune, comunicăm constant pentru că vrem tot ce este mai bun pentru Maya.

Toată lumea vrea să te vadă îmbrăcată în rochia de mireasă. Cum te vezi, Antonia, la nunta cu Alex Velea? Ce tip de rochie vei alege?

Păstrez surpriza pentru când se va întâmpla nunta 🙂

Care e cea mai mare năzbâtie pe care ai făcut-o în copilărie?

Nu am făcut năzbâtii prea mari, am încercat mereu să îmi ascult părinții și să nu îi supăr. Dar se mai întâmpla să întârzii și să ajung acasă mai târziu decât ora stabilită de părinți.

Care sunt cele mai frumoase momente din copilărie?

Am avut o copilărie foarte frumoasă. Iubeam colindatul de Halloween, de Crăciun, distracțiile cu prietenii, chiar și călătoriile prin Europa cu circul, acolo unde lucrau părinții mei. A fost o adevărată aventură!

Ce a învățat Antonia să facă cu banii câștigați

Ce ai făcut cu primii bani pe care i-ai câștigat?

Primii mei bani i-am câștigat când eram mică și lucram ca model. Cu o parte mi-am cumpărat câteva lucruri pe care mi le doream, iar cealaltă parte am pus-o la pușculiță, așa m-au învățat părinții mei că e bine să fac.

Dacă ar fi să alegi un oraș în care să locuiești pentru tot restul vieții, care ar fi acela?

Deocamdată, viața noastră este în București, aici merg copiii la școală, aici avem noi proiectele. Pe viitor, nu se știe. Cel mai probabil, mi-ar plăcea undeva în State, poate chiar Los Angeles.

În încheiere, un mesaj pentru cititorii FANATIK și fanii tăi!

Să aveți o primăvară senină! Iar fanilor mei, în plus, le mulțumesc pentru susținere!

ADVERTISEMENT