Life

Antonia, dezamăgită profund de prieteni: „Până la bani”. Ce mesaj a postat vedeta

Antonia, dezamăgită profund de prieteni. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare din care se înțelege că a trecut prin experiențe neplăcute cu oamenii pe care îi considera apropiați.
31.08.2022 | 08:26
Antonia dezamagita profund de prieteni Pana la bani Ce mesaj a postat vedeta
Antonia, dezamăgită profund de prieteni. Foto. Facebook
ADVERTISEMENT

Antonia este foarte supărată. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare din care reiese că a fost trădată.

Antonia, dezamăgită profund de prieteni

Antonia Iacobescu este foarte dezamăgită de prietenii ei. Vedeta a dat de înțeles că a fost trădată de cineva din jurul ei pe care îl considera foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Alex Velea s-a declarat foarte supărată pe rețelele de socializare, dar nu a dat mai multe detalii despre ce a pățit.

Totuși, cântăreața a vorbit despre faptul că în 2022 există prietenie doar până când vine vorba de bani, lucru de care este foarte dezamăgită.

ADVERTISEMENT

”2022. Prieteni până la bani, practic”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Antonia, trădată de prietenii săi? Ce nemulțumiri a mai avut vedeta

Probabil Antonia trece printr-o perioadă mai dificilă în viața ei în ceea ce privește relațiile de prietenie, deoarece aceasta a mai făcut postări în mediul online în care s-a referit la dezamăgările sale provenite din relațiile de acest tip.

Astfel, iubita lui Alex Velea spunea că un lucru extrem de dur pe care l-a realizat este că nu toți cei pe care îi considera prieteni îi erau aproape așa cum credea ea.

ADVERTISEMENT

”Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, scria vedeta pe rețelele de socializare.

De asemene, vedeta a mai vorbit și despre un cuplu care era considerat prieten, dar s-a dovedit că respectivii nu o suportau, de fapt, pe cântăreață și o bârfeau la alți așa-ziși prieteni.

ADVERTISEMENT

S-a speculat că acest cuplu despre care vorbea Antonia erau Alexia Eram și Mario Fresh, dar cântăreața nu a dat atunci mai multe detalii despre cei doi prieteni pe care îi consideră acum unii falși.

„Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați de fapt, nu mă suportă și mă bârfeau/bârfesc cu alți >. (Prieteni care sunt mai apropiați de ei…plus alții) GROAZNIC!”, a scris Antonia pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: