Life

Antonia, dezvăluiri despre problemele cu anxietatea: „Îmi fac griji că nu fac totul bine”

Antonia a făcut dezvăluiri despre problemele pe care le are cu anxietatea. Iubita lui Alex Velea are tendința de a-și face foarte multe griji.
05.08.2021 | 21:17
Antonia dezvaluiri despre problemele cu anxietatea Imi fac griji ca nu fac totul bine
ADVERTISEMENT

Antonia a făcut dezvăluiri despre problemele cu anxietatea. Frumoasa cântăreață a recunoscut că grijile de mamă o copleșesc, de multe ori, având trei copii.

În plus, faptul că toți cei trei copii au vârste și stadii de viață diferite îngreunează lucrurile pentru iubita lui Alex Velea. Artista se confruntă cu anxietatea din cauza grijilor pe care le are ca mamă.

ADVERTISEMENT

Antonia, dezvăluiri despre problemele cu anxietatea

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe și, totodată, una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși are tot ce își dorește, artista nu este lipsită de probleme.

Partenera lui Alex Velea a declarat, la un moment dat, că își face multe griji pentru copiii ei. Antonia a făcut dezvăluiri despre problemele pe care le are cu anxietatea.

ADVERTISEMENT

Fiica ei, Maya (11 ani), se află în custodia lui Vincenzo Castellano, fostul soț al artistei. Micuța locuiește cu tatăl ei în Italia. Faptul că se află departe de fiica ei reprezintă o grijă în plus pentru Antonia, care trebuie să fie un părinte cât mai bun, chiar și de la distanță.

Partenera de viață a lui Alex Velea recunoaște că nu îi este deloc ușor să crească și să educe trei copii, mai ales că doi dintre ei au vârste fragede.

ADVERTISEMENT

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei.

Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul”, a scris Antonia pe Instagram, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Antonia este apreciată nu doar pentru vocea ei sau pentru cum arată, ci și pentru că este o mamă model. Artista are și doi băieți cu Alex Velea, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani).

Antonia și Alex Velea s-au logodit

După opt ani de relație și doi copii, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ei atunci când au devenit un cuplu.

Cei doi erau acuzați, la momentul respectiv, că și-au „stricat” familiile ca să fie împreună, deși amândoi erau în proces de divorț cu foștii parteneri.

Alex Velea și Antonia nu au luat în seamă comentariile răutăcioase și sunt fericiți, urmând să se căsătorească în viitorul apropiat.

„A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!! #comorileluivelea”, a scris cântărețul pe rețelele sociale, după ce și-a cerut iubita de soție.

ADVERTISEMENT
Tags: