Life

Antonia, dezvăluiri din relația cu Alex Velea: ”Stresul își spune cuvântul”

15.06.2020 | 13:07
Antonia dezvaluiri din relatia cu Alex Velea Stresul isi spune cuvantul
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, frumoasa brunetă dezvăluind cum decurg lucrurile în relația lor amoroasă. Cântăreața este o familistă convinsă, dar recunoaște că uneori în relație există și tensiuni, în special din cauza stresului.

Artista a declarat că se înțelege foarte bine cu bărbatul care i-a dăruit doi băieți, mărturisind că sunt rare momentele în care ajung să se certe. Antonia reușește să depășească micile tensiuni cu zâmbetul pe buze, mai ales pentru că nu-și dorește ca micuții să simtă aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a mărturisit artista pentru viva.ro.

Cântăreața, despre momentele de tensiune din cuplu

„Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim”, a mai precizat Antonia despre relația cu Alex Velea, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă mărturisește că perioada de izolare a fost una benefică pentru că a petrecut mai mult timp alături de Dominic și Akim cu care de altfel înainte nu stătea foarte mult din cauza programului încărcat.

Mai mult decât atât, cântăreața a declarat că prețuiește foarte mult familia și nu are niciun regret legat de lucrurile pe care le-a făcut în trecut. Antonia este o persoană asumată și mărturisește că toate evenimentele fac parte din viața ei, indiferent că sunt bune sau rele.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația pe care o are cu familia iubitului ei, bruneta spune că se înțelege de minune cu mama lui Alex Velea despre care are numai cuvinte de laudă. Antonia iubește mâncarea făcută de soacra sa și nu de puține ori i-a cerut să-i gătească, în special orez cu lapte.

Antonia, declarație de dragoste pentru iubitul ei, Alex Velea

Antonia și Alex Velea se iubesc enorm, artista declarându-și dragostea pentru cântăreț chiar și pe rețelele de socializare. Recent, frumoasă brunetă a ținut să-și exprime sentimentele pentru bărbatul care-i este aproape de atâția ani.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine miai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred înțelegi cât de mult m-am atașat de tine!

topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit!

Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc ca Dumnezeu aibă grijă de noi și ne protejeze de negativitatea din jur ca  ajung te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom îmbătrâni”, a scris fostul model pe pagina de Instagram. 

ADVERTISEMENT