Life

Antonia, dezvăluiri dureroase din viața ei. Ce spune și despre cea mai aprigă ceartă cu Alex Velea

14.08.2020 | 10:12
Antonia dezvaluiri dureroase din viata ei Ce spune si despre cea mai apriga cearta cu Alex Velea
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea formează una dintre cele mai frumoase și unite familii din showbiz-ul românesc, însă frumoasa cântăreață a dezvăluit că nu este totul lapte și miere și sunt momente în care se mai și ceartă cu iubitul ei alături de care are doi copii, Dominic și Akim.

Bruneta și artistul originar din Craiova trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Antonia pune întotdeauna familia pe primul loc și spune că a învățat să nu se mai supere din cauza răutăților gratuite pe care le primește pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„După atâția ani de relație, de iubire și de când avem și o familie, îmi doresc să nu mai răspund celor care comentează orice despre noi. Familia și iubirea noastră sunt mai importante”, a declarat artista într-un interviu pentru ciao.ro.

Antonia, dezvăluiri despre relația cu Alex Velea. Ce spune despre certuri

Vedeta a mărturisit că relația cu Alex Velea a trecut prin multe încercări de-a lungul timpul, mai ales că ambii au divorțat de foștii parteneri de viață pentru a-și trăi povestea de iubire. Îndrăgita artistă susține că a reușit să treacă peste obstacole datorită iubirii și respectului.

ADVERTISEMENT

Antonia se pare că a găsit secretul unei relații perfecte și spune că a învățat să-l asculte mai mult pe celălalt pentru a putea depăși mai ușor momentele tensionate din cuplu.

„Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și iubitul ei știu cum să mențină flacăra iubirii aprinse, lucru extrem de important într-o relație. Antonia a mărturisit că are câteva tehnici de seducție la care apelează și are grijă ca de fiecare dată să se reinventeze ca iubirea dintre ea și Alex Velea să nu se stingă.

„Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important”, a ținut să mai adauge frumoasa brunetă, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea se cunosc din anul 2009, însă povestea lor de dragoste avea să înceapă mai târziu. În 2012 cei doi artiști s-au revăzut și așa au ajuns să se îndrăgostească. Cântărețul a mărturisit că ambii aveau nevoie de iubire și au avut noroc să se potrivească de minune.

View this post on Instagram

My diamonds and my pearls!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 

ADVERTISEMENT