Antonia a dezvăluit sexul copilului pe care îl aşteaptă

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
27/10/2014, 14:41
Antonia a dezvăluit sexul copilului pe care îl aşteaptă GALERIE FOTO

S-au declarat cei mai fericiti atunci cand au anuntat ca vor deveni parinti, insa Antonia si Alex Velea nu au vrut sa dezvaluie pana acum sexul copilului pe care abia il asteapta sa vina pe lume.

1

Luni dimineata, insa, cantareata a facut, fara sa vrea, o dezvaluire care ne lasa sa credem ca va deveni mamica unui baietel. Foarte frumos, mai ales ca artista are deja o fetita impreuna cu fostul ei sot, Vincenzo Castellano, iar acum va avea “pereche”, asa cum se mai spune in popor.

2

Cantareata s-a lasat prinsa intr-o discutie, alaturi de prezentatorii unei emisiuni radio la care fusese invitata. “Nu mai e mult pana vei deveni din nou mamica, Antonia. Te-ai gandit ca poate o sa iasa copilul cu tatuaje?” a glumit gazda matinalului cu Antonia.

3

Aceasta, razand, a scapat imediat “porumbelul”. “Am mai auzit-o pe asta. Mi se pare ca o sa iasa cu pachetele deja”, a raspuns iubita lui Alex Velea.

4

In concluzie, bebelusul Antoniei se pare ca va avea “pachetele”, adica muschi bine lucrati, la fel ca taticul lui. Intrebata despre ce nume va purta copilul, artista a fost putin mai atenta: “Stiu, dar nu vreau sa zic”, a mai spus aceasta.

sursa: cancan.ro

 

 

 

Închide ×