Life

Antonia, faimoasă datorită Monicăi Gabor? Dezvăluirea făcută de fostul soț, Irinel Columbeanu

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste, dar puțină lume își mai amintește de prietenia cu Monica Gabor. Dezvăluirea făcută de Irinel Columbeanu.
16.06.2022 | 14:10
Antonia faimoasa datorita Monicai Gabor Dezvaluirea facuta de fostul sot Irinel Columbeanu
Antonia, celebră mulțumită prietenei sale Monica Gabor? Irinel Columbeanu a elucidat misterul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita lui Alex Velea a devenit faimoasă datorită ”scorpiei de la Izvorani”? Ultima carte scrisă de fostul soț al modelului scoate la iveală legătura dintre cele două femei, dar și cum aveau să se cunoască în urmă cu ani buni.

Antonia, celebră mulțumită prietenei sale Monica Gabor? Irinel Columbeanu a elucidat misterul

Antonia și Monica Gabor au lucrat amândouă ca modele peste hotare. Cântăreața și-a făcut intrarea în România la vârsta de numai 19 ani fiind prezentată chiar de fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Atunci și-a început cariera în muzică.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au cunoscut la Milano, iar apoi au devenit foarte bune prietene. Îndrăgita artistă ar fi fost ajutată de amica sa să pășească pe scena muzicală, despre care avea numai cuvinte de laudă în urmă cu peste 12 ani.

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica se cunoscuse acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară.

ADVERTISEMENT

Așa o cunoscu și Ili, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat”, a scris omul de afaceri în cea de-a treia carte a sa.

Antonia și Monica Gabor, prietene foarte bune

Monica Gabor a fost un sprijin real pentru Antonia. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a susținut prietena în cariera muzicală, dovadă că în anul 2008 a trimis unei publicații mai multe fotografii cu iubita lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Modelul, care de peste 10 ani locuiește în Statele Unite ale Americii, o descria pe artistă în cei mai frumoși termeni. Fosta ”scorpie de la Izvorani” preciza că „cea mai bună prietenă a sa” este frumoasă, sinceră și mereu veselă.

„Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. i place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata.

ADVERTISEMENT

Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea”, spunea Monica Gabor despre Antonia, notează click.ro.

În 2009, cântăreața se lansa și cânta alături de Tom Boxer hituri precum Morena sau Roses on fire. De atunci cariera sa a înflorit și în prezent este una dintre cele mai apreciate artiste.

ADVERTISEMENT