Life

Antonia, filmată așa cum nu ai mai vazut-o. Cât de chinuită este și ce sacrificii face pentru a arăta perfect în reclame – Foto

27.07.2020 | 13:11
Antonia filmata asa cum nu ai mai vazuto Cat de chinuita este si ce sacrificii face pentru a arata perfect in reclame  Foto
Antonia apare în câteva sporturi publicitare
ADVERTISEMENT

Antonia apare într-un spot publicitar în ipostaze cam chinuitoare, iar imaginile au fost făcute publice de BRomania, bunul ei prieten, dar și partenerul său în mai multe reclame.

Deși încasează bani grei pentru a apărea la tv sau online, vedeta face sacrificii mari pentru a arăta perfect în fotografii sau clipurile publicitare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pentru ca artista să pară perfectă, echipa de producție apelează la trucuri inedite pentru a favoriza înfățișarea divei.

Antonia, filmată în timpul unui spot publicitar

Cântăreața se numără printre cele mai frumoase femei din România, însă chiar și ea are nevoie de o lumină bună atunci când este fotografiată sau filmată, în special când vine vorba de reclame.

ADVERTISEMENT

Așadar, atunci când este solicitată în schimbul a mii de euro pentru a apărea în diverse reclame la cosmetice, produse de îngrijire sau orice tip de publicitate, vedeta se chinuie pentru ca totul să iasă perfect.

 

View this post on Instagram

 

Holy Moly Guacamole!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on


BRomania a fotografiat-o în ipostaze mai puțin plăcute, stând într-o poziție inconfortabilă, în brațe cu un fel de oglindă plastifiată care să- aducă o lumină mai bună feței.

ADVERTISEMENT

Este mama a trei copii

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano și împreună au o fetiță pe nume Maya. Vedeta mai are doi copii din relația cu Alex Velea, doi băieți pe nume Dominic și Akim. De curând, visul artistei s-a împlinit, și-a cumpărat casa mult visată, iar acum puștii ei se pot juca în fața curții, fără să le fie teamă mereu că sunt pozați. O altă victorie pe care vedeta a avut-o a fost cu fostul soț, care i-a permis fiicei lor să vină pentru prima dată la mama ei și să locuiască cu frații ei.