Life

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, vacanță de vis cu Enzo de la Chefi la Cuțite. Cum s-au fotografiat cei doi

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a plecat într-o vacanță de vis alături de Enzo de la Chefi la Cuțite.
08.07.2021 | 12:56
Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, vacanță de vis cu Enzo de la Chefi la Cuțite. Cum s-au fotografiat cei doi. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia Ștefănescu a plecat în vacanță alături de Enzo de la Chefi la Cuțite. Cei doi au ales ca destinație Italia, iar fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a publicat un clip video în care se vede cât de mult îl iubește pe actualul partener.

Vincenzo Aiello, pe numele său real, a dat jos câteva kilograme și arată foarte diferit față de cum îl știau fanii show-ului culinar de la Antena 1. Bărbatul a plecat în vacanță în țara în care s-a născut, alături de iubita lui.

ADVERTISEMENT

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, vacanță de vis cu Enzo de la Chefi la Cuțite. Cum s-au fotografiat cei doi

Enzo de la Chefi la Cuțite are parte de clipe de vis alături de Antonia Ștefănescu. Cei doi au ales să-și petreacă vacanța în Italia, țara de origine a fostului concurent de la Antena 1.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a postat câteva clipuri video alături de partenerul ei. Aceștia s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre și se vede cât de mult țin unul la celălalt.

ADVERTISEMENT

Vincenzo și Antonia și-au făcut publică relația la finalul lunii trecute. Fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie pe contul său de Instagram.

Descrierea pe care a ales-o a fost una scurtă, dar plină de semnificație. „Semplicemente Tu…! (n.r.: Pur și simplu tu…!)”, a scris Enzo în descrierea imaginii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vincenzo Aiello |E|N|Z|O| (@vincenzobbo)

Blondina încă nu a publicat fotografii în news feed-ul de pe Instagram, însă filmulețele de pe story sunt dovada că sentimentele ei pentru Vincenzo sunt tot mai profunde.

Fosta parteneră de viață a lui Andrei Ștefănescu a declarat, recent, că relația ei cu Vincenzo nu este un secret. Cei doi preferă să fie discreți și să nu se „etaleze” prea mult pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Suntem împreună. Nu este vreun secret. Nu ne-am ascuns. Nici nu ne-am ‘etalat’ în online, să spun așa. Suntem discreți”, a declarat Antonia pentru spynews.ro.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat anul trecut, iar vestea a surprins pe toată lumea. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani și au ales să nu ofere prea multe detalii legate de divorț.

ADVERTISEMENT