Life

Antonia, furioasă pe fanii care postează imagini cu copiii săi: ”E lipsă de respect”

Antonia are un mesaj pentru cei care se folosesc de pozele în care apar copiii ei: Maya, Dominic și Akim. Logodnica lui Alex Velea a spus ce o deranjează în mediul online.
22.03.2022 | 17:30
Antonia furioasa pe fanii care posteaza imagini cu copiii sai E lipsa de respect
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață este furioasă pe fanii care utilizează fotografiile cu copiii săi. Frumoasa brunetă este deranjată de aceste lucruri și spune că nu este deloc de acord cu ipostaza în care ajung cei mici, fără acordul său.

Antonia, mesaj pentru cei care se folosesc de pozele cu copiii ei. Ce le-a transmis cântăreața

Antonia nu-și dorește ca cei mici să apară în mediul online fără să i se ceară voie. De asemenea, artista spune că internauții nu ar trebui să facă acest lucru și să înțeleagă ce simte o mamă în momentele respective.

ADVERTISEMENT

„Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă mă face să mă simt inconfortabil!

E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, este mesajul transmis de Antonia pe InstaStory, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Antonia, despre rolul de mamă. Cum se comportă artista

Frumoasa brunetă este foarte atentă la educația pe care le-o oferă copiilor săi și nu este pentru prima oară când le ia apărarea. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește relația pe care o are cu cei mici pe care îi expune destul de rar.

Mai mult decât atât, Antonia spune că este foarte exigentă atunci când vine vorba de cei mici. Pe de cealaltă parte, partenerul de viață, artistul Alex Velea, este genul care se pune la mintea copiilor mai mult.

ADVERTISEMENT

„Dintre noi doi, eu de cele mai multe ori sunt cea mai exigentă, cea care setează limitele şi copiii respectă acest lucru. Sunt şi prietenoasă, bineînţeles, şi înţelegătoare, ne jucăm, dar e important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie.

Alex, de cele mai multe ori, ar ceda, însă suntem o echipă şi facem lucrurile împreună, cum trebuie, spre binele lor”, a mărturisit Antonia într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT