Life

Antonia impresionează cu corpul ei perfect. Iubita lui Alex Velea are un abdomen de nota 10

24.03.2021 | 18:30
Antonia impresioneaza cu corpul ei perfect Iubita lui Alex Velea are un abdomen de nota 10
Antonia este una din cele mai frumoase cântărețe din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia impresionează pe zi ce trece cu condiția ei fizică! Iubita lui Alex Velea are un corp bine lucrat, iar fanii cântăreței au putut remarca pătrățelele artistei în cel mai recent clip pe care aceasta l-a urcat pe Instastory.

Vedeta, îmbrăcată în pantaloni de trening gri cu șnur și un body alb, a încercat să facă o schemă de arte marțiale arătând condiția ei fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață în vârstă de 31 de ani este atentă cu corpul ei și reușește să se mențină în formă pe perioada pandemiei, iar anii care trec sunt în favoarea vedetei.

Antonia, într-o formă de zile mari. Cum își menține silueta

Mămică a trei copii (doi băieți și o fată, cine ar zice?) Antonia știe să facă față vieții de familie și carierei și, pe lângă toate acestea, nu uită nici de ea. Întrebarea care stă pe buzele tuturor tinerelor de vârsta ei este cum reușește cântăreața să se mențină în formă? Ei bine, Antonia a vorbit la un moment dat despre acest lucru și și-a dezvăluit marele secret.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru revista Viva!, iubita lui Velea a recunoscut că a apelat la o intervenție de ajustare a bustului și a vorbit sincer despre operațiile ei estetice.

antonia
Antonia și-a etalat abdomenul bine lucrat pe Instastory

„Să nu ajungem să ne panicăm când te speri că… îți cade fața”

Cântăreața a spus că face sală cât de des poate și încearcă să mănânce sănătos, din meniul ei nelipsind salatele, carnea de pui sau de vită ori broccoli.

ADVERTISEMENT

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani.

Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, a declarat Antonia Iacobescu pentru Viva!.

ADVERTISEMENT