Life

Antonia, în centrul unui scandal între Alexia Eram și Mario Fresh. Cum a reacționat artistul

22.04.2021 | 15:56
Antonia in centrul unui scandal intre Alexia Eram si Mario Fresh Cum a reactionat artistul
Antonia, în centrul unui scandal între Alexia Eram și Mario Fresh. Cum a reacționat artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia a ajuns în centrul unui scandal între Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, fostul protejat al lui Alex Velea. Cântărețul nu a reacționat deloc frumos când partenera sa de viață a vorbit despre brunetă. 

Fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță. Tânăra de 20 de ani a spus sincer și deschis cu cine s-ar potrivit partenerului ei de viață, în situația în care drumurile lor s-ar despărți la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram le-a dat mari șanse Adelinei Pestrițu și Geaninei Ilieș, însă ulterior a fost pusă în dificultate de prezentator, care a scos la înaintare cartea cea mai grea, o poză cu Antonia. Reacția tinerei a fost una normală, dar nu același lucru se poate spune despre Mario Fresh.

Antonia, în mijlocul unei discuții dintre Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Alex Velea și nu ascunde faptul că bruneta este o femeie foarte frumoasă. Ba chiar fiica știristei de la Pro TV crede că între ele există o asemănare izbitoare, lucru care i s-a tot spus în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea îmi zice că semănăm”, a spus tânăra despre Antonia, cu care în momentul de față nu mai vorbește.

Din păcate, reacția lui Mario Fresh nu a fost deloc cea așteptată. Artistul a părut extrem de deranjat că prezentatorul de la Pro TV a scos o poză tocmai cu artista Antonia. Cântărețul s-a supărat din această cauză și a părăsit imediat platoul.

ADVERTISEMENT

„Bravo, sunteți deștepți toți că ați pus poza asta”, a fost prima reacție a lui Mario Fresh la vederea imaginii cu frumoasa Antonia.

Depărtarea dintre Alexia Eram și Antonia s-a produs în urmă cu aproximativ un an, moment în care iubitul ei s-a certat cu Alex Velea, cel care îl luase sub aripa sa. Scandalul dintre ei ar fi pornit după ce bruneta i-ar fi interzis lui Mario Fresh să-și mai aducă iubita la studio.

ADVERTISEMENT

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât…

Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a dezvăluit Abi Talent la un moment dat.

ADVERTISEMENT