Life

Antonia, Inna și Libelula au fugit de frigul din România! Vedetele, răsfăț de 5 stele în plină pandemie

Antonia, Inna și Libelula, adică Cristina Ștefania, iubita lui Speak, au deci să renunțe pentru câteva zile la frigul din România și au plecat în vacanțe pe tîrâmuri unde, încă, se pot bronza,
25.10.2021 | 19:07
Antonia, Inna și Libelula au fugit de frigul din România! Vedetele, postări fierbinți pentru fani Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum și Antonia, și Inna, și Ștefania se pot lăuda cu forme de invidiat, pe conturile lor de socializare a început un adevărat concurs în a poza în ipostaze care mai de care mai fierbinți, spre deliciul celor care le urmăresc.

Inna, ipostaze fierbinți în Ibiza

Inna pare să profite la maximum de vremea bună din Ibiza, motiv pentru care, de curând, fugită de frigul din România, a pus la cale adevărate ședințe foto fierbinți în însorita insulă spaniolă.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum și-a obișnuit deja fanii, rezultatele ședințelor foto le-a postat pe conturile ei de socializare. Iar ceea ce este mai mult decât evident este faptul că Inna a avut, după ea, o mulțime de costume de baie, care mai de care mai potrivite pentru a-și pune în valoare formele perfecte cu care a fost înzestrată de mama-natură.

Astfel, fie că a pozat într-un costum negru, dintr-o bucată, care lăsa la vedere suficient de multă piele pentru a-și agita fanii, fie că s-a folosit de un costum de baie minuscul, cam transparent, Inna și-a răsfățat urmăritorii de pe Instagram cu fotografii fierbinți, în ton cu vremea din Ibiza.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Inna a și lansat, de curând, un nou videoclip, și, probabil, a simțit nevoia să se relaxeze puțin departe de problemele din România, cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, ca artist, nu prea ar avea ce să facă în țară din cauza restricțiilor.

Antonia a fugit până-n Turcia pentru o ultimă plajă

După ce, zile la rândul, a tot spus pe conturile ei de socializare că îi este dor de vară și că și-ar dori să se relaxeze la malul mării, dorința Antoniei s-a îndeplinit. Așa că, frumoasa cântăreață a ajuns în Turcia, în Belek, și s-a cazat la un resort de lux de acolo.

ADVERTISEMENT

De cum a ajuns însă în Turcia, Antonia a decis să își răsfețe fanii care, acum, nu se prea pot bucura de căldură, cu câteva fotografii fierbinți, de la malul mării. Așa că, purtând un costum de baie minuscul, parcă cu două numere mai mici decât i-ar fi trebuit, Antonia a realizat câteva fotografii care au încălzit imediat ”inima” fanilor săi, deloc puțini.

Cu un top făcut parcă dintr-o eșarfă în stil animal print și cu o pereche de bikini înflorați, frumoasa Antonia a arătat, din nou, de ce Alex Velea este cel mai invidiat artist din România, formele perfecte ale cântăreței care a trecut, deja, prin trei nașteri, provocând, probabil, ciuda mai tuturor manechinelor sau fotomodelelor de la noi.

ADVERTISEMENT

Și, evident, au făcut deliciul fanilor care s-au repezit să apele butonul de like, așa cum au făcut-o, de altfel, în momentul în care, de curând, Antonia și-a lansat cea mai recentă melodie.

Libelula și Speak, escapadă în Dubai

Cum Speak a împlinit, pe 24 octombrie, 35 de ani, artistul și frumoasa lui iubită au decis să plece, pentru câteva zile, departe de friguroasa Românie, tocmai în însoritul Dubai, pentru a petrece clipe de neuitat.

Iar acolo, printre momentele în care au petrecut de ziua de naștere a lui Speak, Cristina Ștefania, cunoscută și ca Libelula în showbiz-ul românesc, l-a pus pe sărbătorit să îi facă câteva fotografii. Care, așa cum era de așteptat, au ”încins” imediat fantezia fanilor tinerei, aprecierile cu privire la formele afișate de Cristina Ștefania fiind la ordinea zilei.

Evident, nici Libelula nu a fost tocmai inhibată în fotografiile cu pricina, frumoasa cântăreață care a lansat de curând un nou videoclip, folosindu-se din plin de dotările sale pentru a face senzație în costume de baie minuscule.

ADVERTISEMENT
Tags: