Life

Antonia intervine în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță: „Mare îmbârligător de fel”

Antonia intervine în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Artista l-a pus la zid pe prezentatorul de la Pro TV.
28.06.2021 | 10:40
Antonia intervine in scandalul dintre Alex Velea si Catalin Maruta Mare imbarligator de fel
ADVERTISEMENT

Antonia intervine în scandalul dintre iubitul ei, Alex Velea, și Cătălin Măruță. Cântăreața l-a taxat dur pe prezentatorul TV și a spus că ar face orice pentru audiență.

Recent, Alex Velea l-a acuzat pe Cătălin Măruță că nu ține cont de nimic atunci când vrea să facă audiență, chiar dacă asta înseamnă să strice prieteniile cu unele persoane.

ADVERTISEMENT

Antonia intervine în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Antonia îi ia apărarea iubitului ei în scandalul cu soțul Andrei Măruță. Frumoasa cântăreață l-a numit „îmbârligător” pe prezentatorul TV și a spus că ar face orice pentru audiență.

Antonia și Alex Velea sunt dezamăgiți de comportamentul fostului lor amic. Cei doi l-au acuzat că le-a pronunțat numele în contexte nefavorabile pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui A„lex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru.

Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a transmis Antonia pe rețelele sociale, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a fost acuzat de Alex Velea, Cătălin Măruță a încercat să rezolve situația și i-a transmis un mesaj emoționant artistului pe rețelele sociale. Prezentatorul a dat de înțeles că prietenia lor este una de lungă durată și că mereu vor mai exista certuri.

Doar că reacția lui Alex Velea nu a fost tocmai cea la care se aștepta soțul Andrei. Artistul a spus clar că nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță și că nu poate fi vorba de împăcare între ei.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, dezamăgit profund de Cătălin Măruță

Alex Velea a declarat că este mult prea dezamăgit de tot ce a făcut fostul său amic de-a lungul timpului. În plus, Măruță nu i-a ateționat pe cei care spuneau cuvinte grele la adresa cântărețului, ci din contră.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească”, a declarat, recent, Alex Velea.

ADVERTISEMENT