Life

Antonia, ipostaze senzaționale din vacanță. Cântăreața a rupt gura târgului cu ultimele poze

06.05.2021 | 16:28
Antonia ipostaze senzationale din vacanta Cantareata a rupt gura targului cu ultimele poze
Antonia, ipostaze senzaționale din vacanță. Cântăreața a rupt gura târgului cu ultimele poze. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Antonia a plecat zilele trecute într-o vacanță, de unde pozează în ipostaze senzaționale. Frumoasa brunetă a rupt gura târgului cu ultimele imagini din concediul petrecut alături de iubitul ei, Alex Velea, tocmai în Maldive. 

Nici bine nu a plecat în Paradis că deja și-a pus fanii la curent cu noutăți. Vedeta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, imaginile luându-i prin surprindere pe oamenii care o urmăresc în mediul virtual, acolo unde a publicat poze în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a lăsat pozată în niște ipostaze demne de coperta unei reviste de frumusețe, Antonia știind cum să fotografieze pentru a ieși cât mai bine. Și unde mai pui că îl are alături de ea, pe Alex Velea, artistul cu care are doi băieți.

Antonia, imagini de infarct din vacanță. Cum s-a pozat cântăreața în Maldive

„Am cel mai bun fotograf alături de mine”, este mesajul lăsat de Antonia, în dreptul unei imagini în care apare într-un costum de baie minuscul, care îi lasă la vedere formele apetisante.

ADVERTISEMENT

„Modelu’ face tot de fapt! 🔥”, este replica lui Alex Velea, iubitul frumoasei brunete, care este tare mândru de partenera sa de viață.

Îndrăgita artistă postează de fiecare dată în ipostaze incendiare, în care își arată trupul tonifiat și bine lucrat la sală, însă de data aceasta chiar i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT
Antonia, poze de senzație din vacanța în Maldive
Antonia, poze de senzație din vacanța în Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta știe cum să se pună în valoare, dovadă chiar imaginile publicate recent pe rețelele de socializare, chiar din vacanță.

Antonia se bucură de timpul petrecut departe de țară, mai ales că este numai cu Alex Velea. Cei doi și-au lăsat acasă copiii și au plecat în Maldive, internauții fiind încântați de fotografiile publicate de artiști.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă femeie din univers”, „Superbă”, „Ești perfectă și toate pozele ies perfecte”, „Sunteți frumoși rău de tot” sau „Unii chiar își trăiesc viața”, sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă.

ADVERTISEMENT