Life

Antonia, la cuțite cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca: „Nu o suportă”. Ce l-a pus pe Alex Velea să facă

19.08.2020 | 18:25
Antonia la cutite cu Alexia Eram fiica Andreei Esca Nu o suporta Ce la pus pe Alex Velea sa faca
Antonia i-ar fi spus lui Mario Fresh să nu mai vină la ea și Velea cu Alexia Eram. Poze preluate de pe Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia și Alexia Eram nu sunt tocmai cele mai bune prietene, cel puțin asta susține trapper-ul Abi Talent.

Abi Talent susține că Antonia nu o înghite pe Alexia Eram

Youtuber-ul a făcut dezvăluirea pe Instastory, iar fanii s-au șocat când au aflat că Antonia i-ar fi interzis fiicei Andreei Esca să mai plece în studioul partenerului ei.

ADVERTISEMENT

Diva i-ar fi cerut lui Velea să îi spună lui Mario Fresh să nu o mai aducă pe iubita lui la înregistrări ori la ei acasă. Nu se știe de ce nu se înghit cele două, căci Abi Talent nu a vrut să intre în prea multe detalii, poate că probabil nici nu le știe.

„Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa căn Antonia l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe la Alexia Eram la studio. Deoarece Mario Fresh l-a supărat pe domnul Velea cu aceste afirmații, Golden Boy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a declarat Abi, mai în glumă, mai în serios.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul celor două spun că ambele sunt fițoase

Care o fi adevărul, doar ei știu. Cert este că Antonia și Alexia au fost văzute foarte rar, spre niciodată, împreună, cu toate că Mario Fresh se înțelege foarte bine cu anturajul lui Alex Velea.

Părerile sunt împărțite. Persoane din anturajul Antoniei susțin că Alexia ar avea prea multe fițe pe cap, în timp ce apropiații fetei lui Esca susțin că iubita lui Velea ar fi cea cu nasul pe sus dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi adevărul, nu putem decât să sperăm că vor ajunge la un consens și, de ce nu, poate chiar vor colabora, dacă tot sunt la modă alianțele muzicale între artiști pe care nimeni nu și i-ar fi imaginat vreodată împreună ( vezi aici cel mai recent caz, Carmen de la Sălciua featuring Alex Velea).