Life

Antonia le-a arătat fanilor cum face curățenie prin casă și a încins internetul: “Vino și la mine!”

19.10.2020 | 16:49
Antonia lea aratat fanilor cum face curatenie prin casa si a incins internetul Vino si la mine
ADVERTISEMENT

Antonia este cu siguranță una dintre cele mai frumoase, dar și apreciate cântărețe de la noi. Artista le-a arătat tuturor cum face curățenie prin casă, atunci când rămâne de una singură și trebuie să se ocupe de locuința lor.

Cântăreața și Alex Velea formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton și în mod cert aceasta are foarte multă treabă, zilnic. Și pentru că are și doi băieței, Antonia este o mămică foarte dedicată și acordă timp și unor astfel de activități.

ADVERTISEMENT

Solista s-a fotografiat la începutul acestei săptămâni, când se afla în plină sesiune de curățenie prin locuința ei și a cântărețului. Poza acesteia cu o ținută aleasă pentru a se ocupa de treburile din casă a fost însă una neașteptată.

Antonia le-a arătat tuturor ținuta ei pentru curățenie. Ce i-au transmis în special fanele

Antonia le-a arătat fanililor ei de pe Instagram o fotografie despre care le-a mărturisit că a fost realizată când se ocupa de curățenia din locuință. Artista este o mămică foarte dedicată și le își ține urmăritorii din mediul online la curent cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, în această luni, șatena s-a fotografiat într-o ținută care i-a pus formele în valoare, compusă dintr-un sutien de culoare neagră, dar și o pereche de pantaloni de culoare gri, foarte scurți.

Artista a publicat respectiva imagine pe rețelele sociale, fiind și cu abdomenul la vedere, după ce o perioadă s-a zvonit că s-ar pregăti pentru a patra sarcină.

ADVERTISEMENT

Nu a durat foarte mult până când secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de către toți cei care o apreciază. La văzul unei asemenea poze, mulți i-au transmis Antoniei că a ales o ținută foarte reușită, artista fiind îmbrăcată foarte lejer.

Antonia le-a arătat fanilor cum face curățenie prin casă și a încins internetul Vino și la mine!
Ținuta sumară prezentată de Antonia a fost apreciată în special de doamne și domnișoare

“Cu asta mă ocup atunci când fac curățenie prin casă, sunt într-o pauză”, a fost mesajul Antoniei din dreptul postării ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Însă, în mod surprinzător, artista a primit mai multe reacții neobișnite în special din partea doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc pe Instagram. Multe românce au invitat-o pe Antonia să vină și la ele acasă pentru o sesiune de curățenie, iar motivul invocat a fost unul incredibil.

“Vai doamne! Vino și la mine! Așa ar mai sta și bărbată-miu pe acasă”, “Poți veni și la mine acasă să faci curățenie așa?”, “Faci curățenie, dar o faci cu mult stil” sau “Să faci mai multe pauze atunci”, au fost doar câteva din comentariile primite de artistă.

ADVERTISEMENT