Antonia a luat taurul de coarne! Ce i-a transmis lui Vincenzo

Antonia şi-a anunţat soţul că, timp de trei săptămâni, va fi disponibilă în orice zi pentru a merge cu Vincenzo la notar. Artista aşteaptă acum răspunsul italianului....
19.05.2015 | 09:02
Antonia a luat taurul de coarne Ce ia transmis lui Vincenzo

Antonia şi-a anunţat soţul că, timp de trei săptămâni, va fi disponibilă în orice zi pentru a merge cu Vincenzo la notar. Artista aşteaptă acum răspunsul italianului.

La mai bine de o lună de când şi-a retras de la judecătorie cererea de desfacere a căsătoriei de Vincenzo Castellano, Antonia a luat, în sfârşit, “taurul de coarne” şi a făcut un prim pas pentru urgentarea divorţului. Mai precis, artista i-a trimis o notificare italianului, în care îi solicită să stabilească data întâlnirii pentru a parafa înţelegerea la care au ajuns privind separarea amiabilă. Iubita lui Velea l-a anunţat pe Vincenzo că din acest moment, timp de trei săptămâni, este disponibilă în orice zi pentru a merge la notar.

Din nou la mâna italianului

“Mai întâi, am trimis o notificare, în care i-am anunţat că dorim să stabilim data divorţului, iar apoi am răspuns solicitării lor, în care ne cereau să specificăm zilele în care clienta mea poate merge la notar. De azi (n.r. – ieri), Antonia este disponibilă în fiecare zi, timp de trei săptămâni”, a declarat Ioan Todan, avocatul artistei, pentru Libertatea. De partea cealaltă, avocata lui Vincenzo Castellano, Anca Andrei, a confirmat că urmează ca Vincenzo să stabilească data divorţului în intervalul propus de Antonia. “Încă nu ştiu când se va întâmpla acest lucru”, a mai adăugat apărătoarea italianului.

S-a pus pe făcut bani

Pe plan profesional, Antonia a revenit în forţă la doar câteva luni de când l-a născut pe Dominic, băieţelul ei şi al lui Alex Velea. Artista a făcut bani frumoşi după ce s-a întors pe scenă, având concerte în fiecare weekend, iar mai nou, ea a pus mâna şi pe un contract de publicitate. Antonia a devenit imaginea băuturilor răcoritoare Lipton.

Sursa: Libertatea.ro