Life

Antonia, “mamă” pentru Zanni de la Survivor România 2021: “Te iubim! Ai o familie acasă”

22.03.2021 | 12:07
Antonia mama pentru Zanni de la Survivor Romania 2021 Te iubim Ai o familie acasa
Antonia, "mamă" pentru Zanni de la Survivor România 2021: "Te iubim! Ai o familie acasă". Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia este văzută ca o ”mamă” de Zanni de la Survivor România 2021, frumoasa cântăreață fiind cea care i-a trimis un mesaj emoționant în momentul în care concurenții au câștigat jocul de comunicare. Faimoșii s-au bucurat de cuvinte frumoase din partea figurilor materne. 

Cântăreața îl susține necondiționat pe fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, mărturisind că urmărește parcursul său din Republica Dominicană. În plus, iubita lui Alex Velea i-a amintit că are o familie care-l iubește, referindu-se aici și la fii săi, Dominic și Achim.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă i-a trimis lui Zanni de la Survivor România 2021 un mesaj video, arătând prin felul acesta că îi este aproape Faimosului, pe care cu puțin timp în urmă l-a susținut și Alex Velea, cel care l-a luat sub aripa sa protectoare.

Antonia, în rolul de mamă pentru Zanni de la Survivor România. Ce i-a transmis

„Hei, Zanni! Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu.

ADVERTISEMENT

Viața ta fost o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici (arată spre cap) și să nu pierzi ce ai aici (arată spre inimă).

Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă, care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim! (n.r. băieții ei și ai lui Alex Velea)”, a spus Antonia în filmarea primită de Zanni de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Kanal D nu și-a ascuns emoțiile și s-a bucurat enorm când a ascultat mesajul din partea brunetei. Faimosul a rămas surprins că vedeta s-a gândit la el, mai alea că o vede ca pe o mamă spirituală, în condițiile în care a crescut la orfelinat.

Zanni s-a bucurat enorm că are parte de aprecierea și susținerea celor doi artiști, care l-au primit în familia lor cu brațele deschise. Tânărul simte că i-a câștigat de partea sa, mărturisind sincer că-i iubește și se gândește foarte mult la ei.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că mi-a trimis Antonia și prima oară Alex. Mă bucur că mă urmăresc și mă susțin. Chiar dacă nu câștig, i-am câștigat pe ei. Sper să-mi înțeleagă reacțiile și înțeleg ce mi-a transmis.

Încerc să nu mă pierd sufletește și să nu răspund la primul impuls. Sunt și eu în căutare de liniște și înțelepciune. Vă iubesc și mă gândesc mereu la voi”, a declarat Zanni de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT