Life

Imaginea care ascunde o mare durere! Antonia a impresionat milioane de fani

15.06.2020 | 15:15
Imaginea care ascunde o mare durere Antonia a impresionat milioane de fani
Imaginea care ascunde o mare durere! Antonia a impresionat milioane de fani foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia este în strânsă legătură cu fanii ei de pe Instagram, unde postează zilnic pe story sau profilul său public imagini din viața ei privată. Ultima fotografie a stârnit zeci de mii de reacții.

Artista are milioane de fani pe rețelele de socializare. Ea este o cântăreață apreciată atât pentru frumusețea ei, cât și pentru calitățile ei artistice.  Vedeta are trei copii, o fetiță din căsătoria cu Vincenzo Castellano, și doi băieți din relaia cu Alex Velea. Din păcate, micuța a crescut departe de mama sa, fiind în custodia tatălui, care locuiește încă de la despărțirea de artistă în Italia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat pe Insta Story o imagine în care apare în timpul unei conversații video cu fiica ei. Fotografia a stârnit un val de reacții, iar Antonia a primit zeci de mii de comentarii și like-uri la postare.

Antonia, despărţită de fiica ei

Deşi par fericite în poză, în sufletul Antoniei se ascunde o mare durere. Artista își vizitează fiica ori de câte ori are ocazia, însă suferă din cauza distanței dintre cele două. Vedeta a declarat de nenumărate ori că își dorește ca Maya, fiica sa, să locuiască împreună cu frații ei, în România. În prezent, ea se luptă prin tribunale pentru a obține custodia comună cu Vincenzo Castellano, fostul soț.

ADVERTISEMENT
Antonia, într-o conversație cu fiica ei, Maya. Foto: Instagram
Antonia, într-o conversație cu fiica ei, Maya. Foto: Instagram

Trei copii cu doi bărbați

Antonia a devenit mamă pentru prima dată pe 28 august 2010. Maya Rosaria Castellano este primul copil al artistei. Artista a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, nepotul lui Joshua Castellano, poproprietarul clubului Bamboo. Pe 27 decembrie 2014, Antonia a mai adus pe lume un copil, pe Dominic, din relația cu Alex Velea. Iar pe 7 aprilie 2016 a venit pe lume Akim, tatăl copilului fiind tot Alex Velea.

Cântăreața s-a făcut remarcată cu meoldia ”Morena”, pe care a cântat-o în colaborare cu Tom Boxer. În 2011, Antonia lansează piesa ”Marionete”, care a fost îpe poziția 96 în topul celor mai ascultate știri din România. Tot în același an, cântăreața a lansat piesa ”Pleacă , împreună cu Vunk. Iar în 2012 a lansat piesele „I got you” și „Jameia”, care a ajuns pe locul 5 în România.

ADVERTISEMENT