Life

Antonia, nemachiată. Wow sau bau? Cum arată iubita lui Alex Velea

11.12.2020 | 09:02
Antonia nemachiata Wow sau bau Cum arata iubita lui Alex Velea
Antonia, nemachiată. Wow sau bau? Cum arată iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia ține constant legătura cu fanii ei și niciodată nu se ascunde atunci când vine vorba să se afișeze nemachiată, din moment ce este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita lui Alex Velea i-a surprins pe fani de fiecare dată când s-a afișat fără nicio urmă de machiaj. 

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și are o voce care a făcut-o celebră și peste hotare, nu doar la noi. Artista o duce bine și la capitolul aspect fizic, pentru că trăsăturile ei fine și frumusețea naturală i-au adus numeroase aprecieri.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a postat de mai multe ori fotografii în care fața ei nu are niciun strop de machiaj, și asta pentru că tenul ei este impecabil și fără produse cosmetice.

Antonia, nemachiată. Wow sau bau? Cum arată iubita lui Alex Velea

Fără niciun dubiu, iubita lui Alex Velea arată „wow” atunci când nu folosește machiaj. Antonia a fost inclusă de mai multe ori în topul celor mai frumoase femei din showbiz și are cu ce se lăuda. Artista s-a afișat recent fără urme de machiaj pe Instagram, unde a primit zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are peste 2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, au existat și hateri convinși că nu merită să fie inclusă în topurile mondiale și că frumusețea ei este realizată cu ajutorul produselor cosmetice, scrie spynews.ro.

Antonia i-a uimit pe toți cei care i-au adus reproșuri și a postat o fotografie în care apare complet nemachiată. Artista le-a dovedit, încă o dată, că trăsăturile ei fine și tenul luminos și curat sunt naturale. În plus, are o siluetă de invidiat, cu toate că a trecut prin trei nașteri.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au bucurat să vadă o imagine în care își etalează frumusețea naturală și i-au transmis sute de comentarii pozitive legate de aspectul ei fizic.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

„Frumoasă”, Oricum ești frumoasă”, „Cea mai frumoasă femeie”, Frumusețe rară! Te iubim!”, „O femeie senzațională și frumoasă!! Te ador și iubesc din tot sufletul și îți respect munca depusă”, „Frumusețe de fată”, „Frumoasă și dulce”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

ADVERTISEMENT

Antonia a divorțat recent de italianul Vincenzo Castellano, după 7 ani în care s-au confruntat în instanță. Au împreună o fetiță, Maya, care se află la tatăl ei, în Italia. Cântăreața și-ar dori să o poată vedea mai des, însă pandemia este obstacolul care îi stă în cale.

ADVERTISEMENT