Life

Antonia, o mămică model! Cântăreața le-a astupat gura tuturor și a dovedit că nu are deloc ifose

05.04.2021 | 18:25
Antonia o mamica model Cantareata lea astupat gura tuturor si a dovedit ca nu are deloc ifose
Antonia este o mămică împlinită. În imagine, alături de cei trei copii: Maya, Dominic și Achim. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre femeile din showbiz-ul românesc căreia îi poți găsi cu greu un defect. Vedeta este percepută de multă lume drept fițoasă (prejudecată de care se lovesc des femeile frumoase precum ea), însă nu este deloc așa!

În timp ce alte mămici celebre profită de notorietatea lor ori găsesc tot felul de scuze pentru a pasa responsabilitatea creșterii copiilor altor persoane, Antonia este departe de acest prototip!

ADVERTISEMENT

Nu că nu și-a permite să facă tot ce își dorește, căci are cine să se ocupe de cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, însă ea simte nevoia să fie acolo unde copiii au mereu nevoie.

Antonia, mesaj către fanii ei, pe Instagram

Că tot au intrat cei mici în vacanță timp de o lună, Antonia a trecut la treabă! Artista le-a spus fanilor că le gătește celor dragi reușind astfel să le astupe gura celor care cred că iubita lui Velea este mult prea arogantă să bucătăreacă.

ADVERTISEMENT

Nici gând! Cântăreața a postat niște videoclipuri scurte pe Instastory în care le-a mulțumit celor care o apreciază și i-au dovedit cât de mult o iubesc prin mesajele frumoase, ignorând cu desăvârșire haterii. Antonia a avut câteva cuvinte de suflet și pentru cei care nu mai suportă restricțiile cauzate de pandemie, încurajându-i să nu își piardă încrederea că vom ieși din asta într-o bună zi.

antonia
Antonia le-a transmis un mesaj de încurajare fanilor ei să reziste încă un pic în aceste vremuri dificile

Cântăreața le gătește copiilor ei

„Vă pup! Știți că nu prea vorbesc eu pe story-uri, dar am zis să vă salut. Nu știu ce se întâmplă, dar am primit foarte multe mesaje în ultima vreme, niște mesaje frumoase rău de la voi și vreau să vă mulțumesc pentru asta, pentru susținere.

ADVERTISEMENT

Copiii au acum vacanță, așa că ne bucurăm de ei. Mă pregătesc să le fac paste. Vă doresc multă, multă răbdare în perioada asta pentru că avem nevoie cu toții. Știu că se simte că nu se va mai termina, dar we got this!”, a transmis Antonia pe Instastory fanilor ei.