Life

Antonia a lansat piesa “Amor”: “Hai să renunțăm la bariere și să rămânem muți de plăcere” / Video

Antonia a lansat de curând „Amor”, o melodie de dragoste a cărei versuri sunt pline de emoție și pasiune. Single-ul face parte din seria „The Session”, produsă de Global Records.
24.11.2021 | 11:25
Antonia a lansat piesa Amor Hai sa renuntam la bariere si sa ramanem muti de placere  Video
ADVERTISEMENT

Antonia revine în atenția publicului cu un nou proiect muzical. Piesa este o declarație de dragoste transpusă pe note muzicale. „Amor”, căci acesta e numele melodiei, este plină de căldură, emoție și sensibilitate.

Anul acesta Antonia nu și-a neglijat deloc urmăritorii. În luna octombrie ea a lansat „Benny Hanna” împreună cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure.

ADVERTISEMENT

Ce spune Antonia despre „Amor”?

Artista a mărturisit că a așteptat cu nerăbdare momentul lansării. Fie că ești împreună cu cineva sau ești singur, melodia te va purta într-un cadru romantic și îți va pune un zâmbet pe față.

„Amor este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire”, a spus Antonia.

ADVERTISEMENT

Printre versuri se ascund și câteva care amintesc de relația Antoniei cu Alex Velea. Cei doi se iubesc de mai bine de opt ani și au împreună  doi copii, Dominic și Akim.

„Ești ca o poezie scrisă pe piele, în completarea tatuajelor mele. Hai să renunțăm la bariere și să rămânem muți de plăcere. Să facem doi copii sau trei, să ridicăm castele și să ne punem visele în ele”, sunt versurile care te duc cu gândul la relația de dragoste a celor doi artiști.

ADVERTISEMENT

Cine se află în spatele melodiei?

Single-ul a fost compus de Alex Pelin, iar Alexandru Turcu s-a ocupat de producție. Videoclipul  face parte din seria ”The Session” de la Global Records.

Antonia a lucrat cu Kobzzon (regizor) și Alexandru Mureșan (director de imagine). Echipa de beauty a fost formată din George Cozma (păr), Claudiu Burcă (machiaj) și Cristina Crăciun (styling).

ADVERTISEMENT

Antonia a lansat mai multe melodii anul acesta

De la începutul anului, Antonia și-a bucurat publicul cu alte trei melodii. Ea a lansat ”I Think I Love Him”, dar și ”Take Me Somewhere”, împreună cu Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival.

De curând, Antonia a lansat ”Benny Hana” cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure. Piesa este  compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu și Alex Ghinea. Versurile sunt scrise de Cezar Guna, Sebastian Tudor și Andrei Ursu. De producție s-au ocupat Costel Domințeanu și Alex Ghinea.

Antonia și Alex Velea s-au logodit după opt ani de relație

În vara acestui an, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Ei au făcut totul public, printr-o postare pe Instagram, în care artistul și-a fotografiat iubita emoționată. Pe degetul Antoniei putea fi observat cu ușurință inelul de logodnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

„A zis ‘Da’! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, este mesajul emoționant care a însoțit imaginea.

ADVERTISEMENT