Life

Antonia, postare surprinzătoare despre răutatea din online: ”Îmi pare rău pentru ele”

Antonia, mesaj în urma criticilor pe care le primește pe rețelele de socializare. Ce a transmis iubita cântărețului Alex Velea.
30.11.2022 | 08:02
Antonia postare surprinzatoare despre rautatea din online Imi pare rau pentru ele
Antonia, mesaj în urma criticilor pe care le primește. Ce a transmis iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a făcut o postare surprinzătoare despre răutatea din online. Vedeta a precizat că îi pare rău pentru femeile care o vorbesc pe la spate și care o invidiază pentru ceea ce face sau pentru ce are.

Antonia, mesaj în urma criticilor pe care le primește. Ce a transmis iubita lui Alex Velea

Antonia recunoaște că încă din adolescență se confruntă cu răutatea femeilor. Îndrăgita cântăreață a ajuns să-și dea seama care sunt oamenii care o critică, dar și care sunt motivele ascunse pe care le au aceștia.

ADVERTISEMENT

A fost declarată cea mai frumoasă femeie din România și are o siluetă de invidiat după 3 nașteri, dar tot primește comentarii răutăcioase. Foarte multe persoane susțin că vedeta este ”falsă”, că are lentile verzi de contact sau extensii de păr.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. 

ADVERTISEMENT

Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade indivia. Aceasta este problema reală. Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată.

Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Antonia, sub lupa internauților. Criticile care i se aduc

Antonia a ajuns de foarte multe ori sub lupa internauților. Logodnica lui Alex Velea primește foarte multe critici pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și le răspunde pe măsură celor care o judecă fără să o cunoască.

De asemenea, vedeta a fost analizată și după ce a participat la un eveniment de fashion la care a luat parte Heidi Klum. Totul s-a desfășurat la Milano, în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Oamenii au declarat că ținuta purtată de artistă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Antonia a îmbrăcat o fustă și un maieu alb, în timp ce restul vedetelor au fost foarte elegante.

ADVERTISEMENT
Tags: