Life

Antonia, propunere neașteptată de la un fan, după ce s-a fotografiat în costum de baie. Ce a putut să-i scrie

11.05.2021 | 10:24
Antonia propunere neasteptata de la un fan dupa ce sa fotografiat in costum de baie Ce a putut sai scrie
ADVERTISEMENT

După ce a postat câteva poze din Maldive, acolo unde apare în ipostaze incendiare, Antonia a primit o propunere total neașteptată din partea unui internaut. Conștienți de trăsăturile fizice impecabile ale artistei, unii dintre fani nu ezită să-i lase tot felul de comentarii. 

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și, după trei nașteri, corpul ei este lipsit de imperfecțiuni, iar chipul ei fără machiaj arată incredibil, dovadă că Mama Natură a avut grijă să-i ofere frumusețe naturală din plin.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă nu ezită să-și etaleze formele de invidiat pe rețelele sociale, așa cum a făcut zilele trecute, îmbrăcată în costum de baie. Imaginile nu au trecut neobservate de fanii de sex masculin ai vedetei.

Antonia, propunere neașteptată de la un fan, după ce s-a fotografiat în costum de baie. Ce a putut să-i scrie

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai stabile și apreciate cupluri din lumea showbiz-ului și au împreună doi băieți, iar artista mai are o fetiță din căsătoria anterioară. Timpul petrecut la sala de fitness o ajută pe artistă să-și mențină formele, chiar și după trei nașteri.

ADVERTISEMENT

Încă de când a ajuns în Maldive, Antonia a postat câteva imagini în costum de baie, etalându-și astfel tupul bine sculptat. Așa cum era de așteptat la asemenea ipostaze, comentariile nu au întârziat să apară.

Unul dintre internauți a fost ma îndrăznet și a întrebat-o pe Antonia dacă nu cumva ar vrea să se despartă de Alex Velea, însă un alt fan a intervenit și l-a luat peste picior. „Nu vrei să te desparți de Velea?”, a fost comentariul cu pricina. „Sigur te ia pe tine dacă se desparte”, i-a răspuns un alt fan de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

„Ești minunată/ Frumoasă/ Superbă ca întotdeauna/ Ești o zeiță/ Ești cea mai frumoasă artistă/ Mereu frumoasă”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii de pe rețelele sociale.

Daniela Ploia o taxează dur pe Antonia: „Nu e normal să te expui așa”

Interpreta de muzică populară Daniela Ploia a criticat-o pe Antonia pentru imaginile în costum de baie, chiar dacă Alex Velea este cel care și-a fotografiat partenera de viață.

ADVERTISEMENT

Aceasta o apreciază foarte mult pe Antonia, dar este de părere că o mamă a trei copii nu ar trebui să se lase fotografiată în astfel de ipostaze și să le posteze pe rețelele de socializare.

„Era într-un costum de baie, nu prea era de baie. Nu mi-a plăcut acea poză a ei pentru că nu o reprezintă, fiind mamă. Deși e persoană publică, nu o reprezintă din punctul meu de vedere, dar mi-e foarte dragă această Antonia. E o femeie foarte frumoasă.

În principu, cam întotdeauna a apărut decentă în poze, dar acum a fost indecentă. A fost pozată, am înțeles, de soțul ei, dar totuși, mâine poimâine văd copiii.  Nu mi se pare normal să te expui chiar așa, fiind mamă”, a declarat Daniela Ploia, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT