Life

Antonia rupe tăcerea despre conflictul dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. A recunoscut tot

Antonia a rupt tăcerea despre relația dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. A recunoscut că foștii ”copii” nu mai există pentru ei.
20.05.2021 | 11:50
Antonia rupe tacerea despre conflictul dintre Alex Velea Lino Golden si Mario Fresh A recunoscut tot
Antonia, partenera lui Alex Velea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a vorbit mai clar ca niciodată despre ruptura din ”clanul” Golden Boy Society. Relația dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh s-a stricat în anul 2020, atunci când cele trei părți implicate au recunoscut că își vor urma drumurile separat.

Cei care au fost pentru Velea copii de suflet au devenit într-un timp neașteptat de scurt adevărați rivali. Despărțirile de Mario Fresh și Lino Golden s-au produs din motive separate.

ADVERTISEMENT

Relația cu Mario s-ar fi stricat, se zice în târg, din cauza disensiunilor apărute între Antonia și iubita acestuia, Alexia Eram.

Ce a dus la ruptura dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh

În ultimii doi ani, se pare că Alexia și Antonia nu s-au avut la suflet, iar relația dintre cele două a afectat și prietenia dintre Mario și Alex.

ADVERTISEMENT

Cât despre motivul distanțării dintre Lino și partenerul Antoniei, lucrurile au stat puțin diferit. Alex Velea s-a supărat foarte tare pe Lino după ce acesta a început să colaboreze cu Abi Talent.

Făcând apel la memorie, știm cu toții că Velea și Abi au avut niște meciuri în spațiul public, cei doi criticându-se des, chiar și prin melodii dedicate special.

ADVERTISEMENT

Șeful de la Golden Boy Society nu a fost anunțat de Lino în legătură cu colaborarea cu Abi. Asta l-a scos din minți pe Alex.

Antonia a preferat să tacă în tot acest timp, chiar dacă subtil a mai aruncat anumite săgeți înspre grupul de care iubitul ei s-a separat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a vorbit în cadrul unei emisiuni la radio despre Lino și Mario Fresh, spunând despre cei doi că nu mai există nici pentru ea, nici pentru Alex.

alex velea
Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au fost cândva ca o familie. Foto: Agenția de presă mondenă

Antonia: „Nu mai există pentru noi oamenii aceștia”

Dezamăgirea celor doi a fost atât de mare încât au preferat mai degrabă să păstreze tăcerea. Dacă ar fi vorbit, lumea ar fi văzut cu alți ochi întregul tărăboi. Cei doi au preferat să acționeze așa ca să nu le facă niciun rău.

Până la urmă, există un dram de respect din partea lor pentru cei pe care i-au considerat ca pe copiii lor.

„Eu, fiind femeie, am fost foarte dezamăgită. Dar am învățat să trec peste. Nu mă mai gândesc la asta, pentru că depun prea multă energie. Doar și-au arătat fețele lor adevărate, nothing more.

Nu prea am comentat acest subiect nici eu, nici Alex. Nu mai există pentru noi oamenii aceștia, atât”, a mărturisit de curând Antonia.

 

ADVERTISEMENT