Life

Antonia s-a filmat cu perfuzia în mână: “Asta da activitate”. Ce a pățit iubita lui Alex Velea

Antonia s-a filmat cu perfuzia în mână în această dimineață, la o clinică privată din Capitală. Iubita lui Alex Velea le-a dezvăluit internauților ce a pățit, de fapt.
10.06.2022 | 18:51
Antonia sa filmat cu perfuzia in mana Asta da activitate Ce a patit iubita lui Alex Velea
Antonia s-a filmat cu perfuzia în mână. Sursa foto: Insstagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva ore, Antonia s-a filmat cu perfuzia în mână la o clinică privată, acolo unde a mers împreună cu un prieten. Iubita lui Alex Velea le-a dezvăluit fanilor ce a pățit.

Antonia, cu perfuzia în mână. Ce a pățit cântăreața

Cântăreața a publicat câteva imagini și clipuri video de la spital după ce a suferit un mic accident. Vedeta le-a spus fanilor că s-a tăiat la deget, iar mai târziu s-a filmat cu perfuzia în mână.

ADVERTISEMENT

“M-am tăiat la deget. (…) Asta da activitate cu prietenii. Sănătatea pe primul loc.”, a scris Antonia pe Instastory.

Nu faptul că s-a tăiat la deget reprezintă motivul pentru care frumoasa cântăreață s-a filmat cu perfuzia în mână.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Alex Velea a mers la o clinică privată din București alături de designerul Alexandru Simedru pentru a-și face o perfuzie care să-i dea un “refresh” organismului, astfel că nu e nevoită să ia diverse pastile cu vitamine pentru a avea grijă de ea.

Antonia perfuzie
Antonia s-a filmat cu perfuzia în mână. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Antonia a ales să-și introducă vitamine în corp prin intermediul unei perfuzii. Nu este pentru prima dată când apare într-o astfel de ipostază în mediul online.

ADVERTISEMENT

Antonia, criticată recent de internauți

Îndrăgita cântăreață a fost criticată recent pe rețelele de socializare pentru felul în care arată. După ce o internaută a numit-o “falsă”, Antonia a reacționat și i-a dat acesteia replica.

Persoana care a criticat-o pe artistă spune că părul acesteia este, de fapt, o perucă pe care o poartă de mai mulți ani. Aceasta a îndemnat-o pe Antonia să fie ea însăși.

ADVERTISEMENT

“Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu!”, este mesajul pe care l-a primit Antonia.

Cântăreața a făcut public mesajul și i-a răspuns persoanei respective printr-o postare pe Instastory. Antonia s-a amuzat pe seama celor spuse de această persoană și a glumit, spunându-le fanilor că are și lentile de contact colorate, nu doar extensii.

“Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (…) A, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu ‘exotică’.”, a fost răspunsul iubitei lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT