Life

Antonia, scandal în stradă. Ce s-a întâmplat cu artista

19.08.2020 | 09:42
Antonia scandal in strada Ce sa intamplat cu artista
ADVERTISEMENT

Antonia reușește să atragă atenția în orice ipostază și-n orice loc, grație frumuseții cu care a înzestrat-o natura. În plus, dacă mai punem micile ajustări și corpul intens lucrat în sala de firness, am spune că mai bine de atât nu se putea.

Artista a fost surpinsă, ziele trecute, pe stradă, într-o ținută pe cât de simplă, pe atât de sexy. Însă ce a atras atenția mai mult, au fost agitația cu care vorbea la telefon și felul în care gesticula.

ADVERTISEMENT

Aici vezi imagini cu artista nervosă, în timp ce încerca să rezolve telefonic o situație. Rar o vezi în astfel de ipostaze, ea fiind, de altfel, o femeie calmă și liniștită. Sau, cel puțin, așa pare din afară.

Imagini cu Antonia extrem de nervoasă. S-a întâmplat în plină stradă

Îmbrăcată lejer, într-o rochiță scurtă și decoltată și cu pantofi sport în picioare, dar și cu masca de protecție pe față, artista a fost protagonista unui episod care nu avea cum să treacă neobservat.

ADVERTISEMENT

A avut o discuție telefonică cel puțin agitată. Preț de câteva minute, artista, vizibil nervoasă, a gesticulat, s-a plimbat de colo colo, încercâd să rezolve situația de la distanță.

Până și ochii, ce-i ieșeau în evidență pe deasupra măștii, transmiteau o stare de neliniște și agitație.

ADVERTISEMENT

După trei nașteri, Antonia arată impecabil. Bineînțeles, are grijă mare de acest aspect și îmbunătățește acolo unde este cazul. În urmă cu trei ani a investit 6.000 de euro pentru a avea un bust perfect.

Până acum, este singura intervenție pe care și-a făcut-o, dar are grijă să îmbunătățească anumite aspecte în mod natural, cum ar fi sportul.

ADVERTISEMENT

Decizia de a-și pune implant de silicon a venit după primele două nașteri care i-au schimbat puțin forma sânului. Și alăptarea a avut rolul ei. Așa că, și-a dorit să își recapete fermitatea și forma pe care le avea înainte.

Nu a fost niciodată adepta sânilor mari, așa că a mers pe varianta mai natural.

 

ADVERTISEMENT