Life

Antonia, scene fierbinţi cu o concurentă Asia Express. Cel mai nou videoclip, surpriză uriaşă pentru fani

14.05.2020 | 17:24
Antonia scene fierbinti cu o concurenta Asia Express Cel mai nou videoclip surpriza uriasa pentru fani
Antonia, irezistibilă în noul său videoclip, a cărui lansare este programată chiar pe 15 mai. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află în izolare din cauza răspândirii noului tip de coronavirus și nu își poate onora concertele (deloc puține) pe care le avea programate până la sfârșitul anului, Antonia lansează melodii pe bandă rulantă.

Și nu doar acestea atrag atenția fanilor, ci și videoclipurile sale, din ce în ce mai îndrăznețe. Iar pentru „Como Ai”, noul său single anunțat pe data de 15 mai, a colaborat cu una dintre cele mai cunoscute bloggerițe ale momentului, fostă concurentă Asia Express.

ADVERTISEMENT

Antonia, scene fierbinți cu Alina Ceușan în noul său videoclip

Este vorba despre Alina Ceușan, una dintre blondele care au făcut senzație în sezonul trei al competiției, câștigat până la urmă de echipa formată din Răzvan Fodor și bunul său prieten Sorin Bontea. După traseul presărat cu nenumărate peripeții prin care a trecut pentru a ajunge în Filipine și Taiwan, frumoasa clujeancă a dat curs unei noi provocări.

Vorbim despre rolul de protagonistă în noul videoclip al Antoniei, iar ce a ieșit veți descoperi vineri, 15 mai. Nu de alta, dar este greu de crezut că imaginile ar putea fi prezentate în timpul stării de urgență.

ADVERTISEMENT
Antonia și Alina Ceușan pun fanii pe jar cu noul lor videoclip. Sursa foto: Captură Youtube
Antonia și Alina Ceușan pun fanii pe jar cu noul lor videoclip. Sursa foto: Captură Youtube

Dacă nu ne credeți, puteți urmări teaserul postat recent de îndrăgita artistă pe rețelele de socializare. Toți cei care au avut deja ocazia să-l vadă așteaptă cu nerăbdare marea lansare.

Alina Ceușan este însărcinată. Cum a primit iubitul său fericita veste

Dincolo de cariera în plină ascensiune, frumoasa bloggeriță are încă un motiv întemeiat pentru care să se simtă împlinită. De curând, a aflat că este însărcinată în șase luni și va deveni mămică pentru prima dată. Deși nu a dorit să dezvăluie deocamdată sexul copilului, nu s-a putut abține și a dat vestea cea mare, spre încântarea fanilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cât despre soțul său, chiar dacă la început a fost luat prin surprindere de anunțul blondinei, cu timpul s-a obișnuit și abia așteaptă momentul în care își va putea strânge în brațe micuțul. Sau de ce nu, micuța? Rămâne de văzut.

L-am anunțat pe Raul chiar în seara respectivă, după ce am făcut patru teste de sarcină, ca să fiu sigură. Am trăit și sentimente de fericire, dar și sentimente de confuzie. Până nu am ajuns la medic nu am scăpat de semnele de întrebare. Un moment emoționant a fost la ecografie.

ADVERTISEMENT

Din păcate a trebuit să merg singură la control, că așa impune situația cu epidemia. Dar e un sentiment foarte plăcut. Am aflat destul de târziu, când aveam 8 săptămâni de sarcină. Mi s-a făcut cumva milă de bebeluș, când l-am văzut așa de mic”, a dezvăluit Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT
Tags: