ADVERTISEMENT
Galerie foto

Galerie Foto! Antonia foloseşte fardurile Rihannei. Prima fotografie i-a cucerit pe fanii artistei!

Frumoasa cântareaţă Antonia se dă cu fardurile Rihannei! Prima probă, fenomenală! Admiratorii ei s-au întrecut în like-uri şi comentarii care mai de care!
Autor: Filon Stan | 08.11.2017 | 14:49

De parcă nu ar arăta destul de bine, frumoasa Antonia şi-a anunţat fanii că probează noile produse cosmetice lansate spre vânzare de mai celebra sa colegă de show bizz de peste ocean Rihanna. 

ADVERTISEMENT

Starul internaţional Rihanna şi-a lansat de curând o linie întreagă de produse cosmetice cu care le-a făcut curioase pe tipele din toată lumea. Fenty Beauty by Rihanna se numesc produsele de make-up la care Riri a lucrat în ultimul an alături de cei mai buni profesionişti din industria de beauty.

Antonia se dă cu fardurile Rihannei

Antonia se numără printre primele artiste de la noi care le-a folosit. S-a machiat, a urcat un selfie cu rezultatul final pe contul său de Instagram, iar reacţiile au fost surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

“Arăţi ca la 18 ani…” a fost doar unul dintre comentariile primite de Antonia la fotografia de aproape 100 de mii de like-uri. De la bază de machiaj, până la iluminatoare şi corectoare, toată colecţia Rihannei poate fi comandată deja online. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!