Life

Antonia și Alex Velea au plecat în vacanță. Ce destinație turistică au ales cei doi

04.05.2021 | 18:29
Antonia si Alex Velea au plecat in vacanta Ce destinatie turistica au ales cei doi
Antonia și Alex Velea au plecat în vacanță. Ce destinație turistică au ales cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Antonia (32 de ani) și partenerul ei de viață, Alex Velea (36 de ani), au plecat în vacanță. Cei doi cântăreți au ales o destinație turistică extrem de vizitată de vedetele din showbiz-ul autohton în ultima perioadă. 

Frumoasa cântăreață nu a dorit să ofere dinainte prea multe detalii despre locul în care urmează să stea următoarele zile, dorind să dezvăluie totul abia când a ajuns la destinație. Așa se face că vedeta s-a pozat imediat ce a ajuns pe tărâmul superb din Maldive.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze, la scurt timp după ce s-a dat jos din elicopterul care a dus-o pe insulă. Iubita lui Alex Velea, Antonia, este în culmea fericirii de când a plecat în explorarea din Maldive.

Antonia, vacanță de vis alături de Alex Velea. A plecat departe de România

„Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea”, a scris frumoasa brunetă despre zborul de deasupra insulei Maldive, vedeta fiind impresionată de frumusețea locului și de natură.

ADVERTISEMENT

Antonia s-a declarat fericită că a ajuns într-un loc atât de frumos, într-o filmare de pe Instagram fiind cu ochii în lacrimi. Bruneta trăiește fiecare clipă la intensitate maximă, fiind extrem de fericită că a ajuns să viziteze un loc atât de spectaculos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Cântăreața a imortalizat zborul printre nori și priveliștea superbă care îți taie respirația și a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde va mai publica, cu siguranță, și alte poze din concediu.

ADVERTISEMENT

„Fericită! Vacanță în Maldive”, este mesajul lăsat în urmă cu câteva ore de artistă în dreptul unei imagini din vacanța de peste hotare.

Antonia, cu lacrimi în ochi în vacanță
Antonia, impresionată de zborul de deasupra insulei Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Uhuuuu”, este reacția lăsată de una dintre colegele sale de breaslă, Inna, în timp de Delia Matache i-a mărturisit că vine după ea în Maldive.

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns peste 29.500 de aprecieri și sute de mesaje care îi urează brunetei o vacanță cât mai frumoasă alături de iubitul ei, cântărețul Alex Velea.

ADVERTISEMENT