Life

Antonia și Alex Velea, în centrul atenției. Cei doi artiști au devenit nași de botez

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri și nu este de mirare că sunt solicitați la diferite evenimente, inclusiv în calitate de nași.
08.08.2021 | 19:08
Antonia si Alex Velea in centrul atentiei Cei doi artisti au devenit nasi de botez
ADVERTISEMENT

Cuplul a fost în centrul atenției la început de weekend, când au ales să-l creștineze pe fiul actorului Silviu Mircescu, ce va putea fi urmărit din toamnă în serialul „Vlad” de la Pro TV.

Antonia și Alex Velea sunt nașii de botez ai micuțului Tony, care a venit pe lume în luna noiembrie. Cei doi cântăreți și-au luat rolul în serios și au respectat cu sfințenie toate tradițiile.

ADVERTISEMENT

Dress-code-ul evenimentului a fost axat pe alb imaculat, care semnifică puritatea, lucru valabil în cazul bebelușului pe care l-au creștinat sâmbătă, pe 7 august.

Antonia și Alex Velea, nași de botez. Pe cine au creștinat cei doi artiști

Frumoasa brunetă a optat pentru o rochie lungă, care i-a lăsat la vedere spatele, în timp ce artistul din Craiova a mers în Biserică într-o cămașă albă și în pantaloni scurți.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost una relaxantă, dovadă chiar imaginile și filmările pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Antonia și iubitul ei s-au distrat de minune la botezul finului lor.

Petrecerea a fost organizată în aer liber de Silviu Mircescu și partenera sa de viață, invitații distrându-se de minune ore bune.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu este pentru prima oară nașă de botez, bruneta fiind cea care a creștinat-o pe fiica solistei Sore. Micuța Erin a fost ținută în brațe tot de vedetă, fiind binecunoscută prietenia dintre cele două artiste.

Antonia și Alex Velea, la botez
Antonia și Alex Velea, la botez fiului lui Silviu Mircescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Antonia și Alex Velea, logodnă după ani buni de relație

Antonia a fost cerută recent în căsătorie de Alex Velea, vedeta mărturisind că nu se aștepta. Totul s-a întâmplat înainte de un podcast, artista fiind luată prin surprindere complet.

ADVERTISEMENT

În momentul de față vedeta poartă un inel de logodnă superb, toată lumea așteptându-se să ajungă în fața altarului, mai ales că sunt de ani buni împreună și au și doi copii.

„Da, ne căsătorim! Ne pregătim de când ne cunoaștem să ne căsătorim (râde, n.red). O să fie o surpriză momentul în care ne căsătorim.

Așteptăm să se termine cu pandemia”, a spus Alex Velea, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce s-a logodit cu aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT