Life

Antonia și Alexia Eram nu se mai suportă! Mesajul șocant apărut pe internet în acest conflict: „Ia de aici, cățea!”

24.09.2020 | 12:08
Antonia si Alexia Eram nu se mai suporta Mesajul socant aparut pe internet in acest conflict Ia de aici catea
ADVERTISEMENT

Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe Instagram și se pare că între cele două chiar ar exista o antipatie. Prima persoană care a vorbit despre rivalitatea dintre iubita lui Alex Velea și partenera lui Mario Fresh a fost Abi Talent, dar nimeni nu l-a luat în seamă când a făcut acele dezvăluiri.

Antonia și Alexia Eram, cat fight!

Timpul pare să îi dea dreptate lui Abi, iar dacă ne uităm la cel mai recent mesaj postat de Antonia este clar că… e ceva putred în Danemarca!

ADVERTISEMENT

Faptul că Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe rețeaua de socializare a influencerițelor este bine știut și oricine poate verifica acest lucru.

Însă ce a dus la rivalitatea dintre cele două? Haideți să ne amintim ce spunea Abi Talent în urmă cu ceva vreme despre cum se înțeleg în realitate Alexia și Antonia.

ADVERTISEMENT

„Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe la Alexia Eram la studio. Deoarece Mario Fresh l-a supărat pe domnul Velea cu aceste afirmații, Golden Boy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, spunea Abi Talent mai în glumă, mai în serios în urmă cu câteva luni.

Mesajul iubitei lui Alex Velea i-a șocat pe toți

De la acele dezvăluiri până acum, niciuna dintre cele două fete implicate nu a vrut să vorbească despre relația lor, însă cel mai nou mesaj postat de Antonia a atins alarmele.

ADVERTISEMENT

„Când cineva nu mă poate suporta și îi trimit iubire și lumină oricum. Ia de aici, cățea”, a scris Antonia.

Relația dintre Antonia și Alexia este una destul de complicată având în vedere că Alex Velea se înțelege foarte bine cu iubitul fetei Andreei Esca, Mario Fresh. Cel mai dificil pentru cele două cupluri, Velea-Antonia și Alexia-Mario este când nimeresc împreună în același loc.

ADVERTISEMENT