ADVERTISEMENT
Life

Antonia și Alexia Eram nu se mai suportă! Mesajul șocant apărut pe internet în acest conflict: „Ia de aici, cățea!”

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 12:08
Antonia și Alexia Eram nu se mai suportă! Mesajul șocant apărut pe internet în acest conflict: „Ia de aici, cățea!”
Între Antonia și Alexia Eram nu mai există prietenia de altădată. Foto: Instagram

Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe Instagram și se pare că între cele două chiar ar exista o antipatie. Prima persoană care a vorbit despre rivalitatea dintre iubita lui Alex Velea și partenera lui Mario Fresh a fost Abi Talent, dar nimeni nu l-a luat în seamă când a făcut acele dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alexia Eram, cat fight!

Timpul pare să îi dea dreptate lui Abi, iar dacă ne uităm la cel mai recent mesaj postat de Antonia este clar că… e ceva putred în Danemarca!

Faptul că Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe rețeaua de socializare a influencerițelor este bine știut și oricine poate verifica acest lucru.

ADVERTISEMENT

Însă ce a dus la rivalitatea dintre cele două? Haideți să ne amintim ce spunea Abi Talent în urmă cu ceva vreme despre cum se înțeleg în realitate Alexia și Antonia.

„Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe la Alexia Eram la studio. Deoarece Mario Fresh l-a supărat pe domnul Velea cu aceste afirmații, Golden Boy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, spunea Abi Talent mai în glumă, mai în serios în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Mesajul iubitei lui Alex Velea i-a șocat pe toți

De la acele dezvăluiri până acum, niciuna dintre cele două fete implicate nu a vrut să vorbească despre relația lor, însă cel mai nou mesaj postat de Antonia a atins alarmele.

„Când cineva nu mă poate suporta și îi trimit iubire și lumină oricum. Ia de aici, cățea”, a scris Antonia.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Antonia și Alexia este una destul de complicată având în vedere că Alex Velea se înțelege foarte bine cu iubitul fetei Andreei Esca, Mario Fresh. Cel mai dificil pentru cele două cupluri, Velea-Antonia și Alexia-Mario este când nimeresc împreună în același loc.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!