Life

Antonia și Amalia Năstase, la Antena 1. Când apar pe post cele două vedete

27.11.2020 | 10:00
Antonia si Amalia Nastase la Antena 1 Cand apar pe post cele doua vedete
ADVERTISEMENT

Proiectul „Ajut eu!” revine cu o nouă ediție duminică, 29 noiembrie. Românii au ocazia de a face un bine altora și de a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor. Mai multe vedete sunt implicate în campania de anul acesta, printre care Antonia și Amalia Năstase. 

Anul trecut, campania „Ajut eu!” a bucurat mii de români și i-a ajutat să-și îndeplinească dorințele, notează click.ro. Gala va fi difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Românii au fost îndemnați de vedete să se implice în campanie și să-i ajute pe semenii lor. „Să ajuţi e simplu, implică-te, îndeplineşte dorinţa unui copil, spune Ajut eu!, pentru că şi eu am ajutat, pentru că şi eu ajut, pentru că şi tu poţi să ajuţi! Îţi mulţumesc!”, a transmis Amalia Năstase.

Antonia și Amalia Năstase, la Antena 1. Când apar pe post cele două vedete

Antonia a fost ajutată atunci când a avut cea mai mare nevoie, așa că încearcă pe cât posibil să-i ajute și ea pe cei care au nevoie, de fiecare dată când are ocazia. Cântăreața este de părere că binele făcut se va întoarce întotdeauna, așa că se implică cu drag în această campanie.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că pot fi de ajutor cuiva. De multe ori, un gest simplu poate însemna foarte mult pentru cel de lângă noi. De fiecare dată când aud de situaţii în care pot să ajut şi eu, o fac. Şi eu am primit ajutor, la rândul meu şi cred că unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume este acest schimb de energii, de bine, pe care ni-l putem face unii altora!”, a declarat iubita lui Alex Velea.

În afară de Antonia și Amalia Năstase, care i-au îndemnat pe români să se implice în campanie și să-i ajute pe cei care au nevoie, și Adelina Pestrițu se alătură acestui proiect. Vedeta consideră că implicarea într-o cauză umanitară îi va aduce împlinirea li satisfacția datorate faptului că a reușit să aducă zâmbetul pe chipul cuiva.

ADVERTISEMENT
Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu se implică în campania „Ajut eu!”. Sursa foto: Instagram

„De-a lungul vieţii am trăit multe emoţii şi bucurii, însă cea pe care mi-o oferă implicarea într-o campanie umanitară este de-a dreptul nemărginită. Zâmbetul oamenilor cărora le oferi ajutorul tău este hrană pentru suflet! Sunt fericită că pot lua parte şi în acest an la această campanie frumoasă!”, a transmis Adelina Pestrițu.

Cei care vor găzdui gala „Ajut eu!” sunt Alessandra Stoicescu și Mihai Morar. De asemenea, Dorian Popa se va alătura și va transmite live, timp de cinci ore, din culisele galei-maraton.

ADVERTISEMENT

Alături de vedetele aflate în platou, Dorian va vorbi despre propriile experiențe în care au avut nevoie de ajutor și despre cei care i-au ajutat, dar și despre lucrurile bune care s-au întâmplat în ultima perioadă, chiar dacă acest an a fost unul neobișnuit, încărcat de tensiune și panică.

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1 sub coordonatele „emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit”. Totodată, Antena 1 aniversează 27 de ani de la lansare.

ADVERTISEMENT