Life

Antonia și trecutul ei știut de puțini. Din ce a făcut bani iubita lui Alex Velea înainte să ajungă în topurile muzicale

14.05.2021 | 12:19
Antonia si trecutul ei stiut de putini Din ce a facut bani iubita lui Alex Velea inainte sa ajunga in topurile muzicale
Antonia, cântăreață și fotomodel de succes. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia are tot ce-i trebuie: frumusețe, faimă, un soț extraordinar, copii și nu în ultimul rând mulți bani, însă din ce își câștiga existența vedeta până să devină atât de celebră?

Cântăreața și-a clădit o carieră frumoasă, iar melodiile sale au ajuns aproape de fiecare dată în topurile muzicale, multe dintre piesele sale devenind cunoscute și în afara granițelor țării.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Alex Velea și-a început cariera ca model, prima ei apariție într-un videoclip al unor rapperi americani, în calitate de figurantă.

Antonia a debutat ca model în Statele Unite

Puțini știu faptul că Antonia Clara Iacobescu (pe numele ei complet) a locuit în Statele Unite ale Americii de la vârsta de 5 ani, împreună cu părinții ei.

ADVERTISEMENT

Copilăria și adolescența și-a petrecut-o în statul american Utah, unde a terminat și școala. Frumusețea ei a fost remarcată peste Ocean și a devenit fotomodel pentru diferite agenții, devenind imaginea unor mari companii precum Ford sau Lenz.

Așadar, primii bani i-a câștigat din cariera de fotomodel și putea să continue în acest domeniu, însă muzica i-a făcut cu ochiul. Nu a renunțat de tot la modelling pe parcursul anilor căci pe lângă muzică a mai semnat anumite contracte cu tot felul de firme.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent succes ca fotomodel este campania Benvenuti a cărei imagine este, vedeta fiind prezentă pe cele mai mari panouri publicitare din România.

Cum a fost copilăria americană a cântăreței

Despre copilăria petrecut în America, Antonia își amintește de fiecare dată cu bucurie, căci pentru orice om este cea mai frumoasă perioadă a vieții.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la un moment dat pentru Antena Stars, cântăreața și-a amintit cum era în copilărie și spune că o caracteriza foarte bine năzdrăvănia, căci mereu făcea ceva ieșit din comun.

„Chiar eram năzdrăvană. Nu vreau să mă laud, dar chiar am fost un copil bun și ascultător și nu aveam stare. Făceam prostioare. Mereu ajungeam acasă lovită, în genunchi, în barbă, în cot.

O dată, o împingeam pe o colegă în leagăn la școală și mi-a venit leagănul în față, mi-am spart buza, tot felul de din astea”, a povestit Antonia despre copilăria ei americană.

 

 

ADVERTISEMENT