Antonia şi Vincenzo s-au împăcat de dragul fiicei lor!

Chiar daca se afla in plin proces pentru custodia Mayei, Antonia si Vincenzo au acceptat sa faca pace pentru o zi, de dragul micutei lor. Cei doi s-au comportat ca si cum ar fi un cuplu normal, fetita...
29.08.2014 | 17:10
Antonia si Vincenzo sau impacat de dragul fiicei lor

Chiar daca se afla in plin proces pentru custodia Mayei, Antonia si Vincenzo au acceptat sa faca pace pentru o zi, de dragul micutei lor. Cei doi s-au comportat ca si cum ar fi un cuplu normal, fetita fiind foarte fericta sa ii aiba pe amandoi alaturi.

De ziua fiicei sale, Antonia a mers in tara natala a lui Vincenzo, acolo unde fostul ei socru i-a organizat nepoatei sale o petrecere ca in povesti. Atat cantareata cat si italianul s-au comportat ca si cum ar fi o familie fericita, astfel incat Maya sa nu simta tensiunile dintre ei.

1

Pe toata durata petrecerii, fetita s-a simtit ca in basme: a avut “invitati” de seama, cele mai indragite personaje din povesti, o tinuta pe masura si un tort in forma de castel.

2

Maya a primit o multime de cadouri, dar si foarte multa dragoste din partea parintilor ei. Chiar daca Antonia este acum insarcinata cu Alex Velea, cel putin pentru o zi, Vincenzo a renuntat la orgoliul sau si i-a oferit fetitei sale cel mai pretios dar.

Inca nu au divortat

Desi sunt separati de foarte mult timp, Antonia si Vincenzo Castellano inca nu au divortat si in acte. Cei doi duc o lupta acerba pentru custodia micutei lor, care in prezent locuieste in Italia cu tatal sau.3.

In urma cu o luna, Antonia si Alex Velea au anuntat ca asteapta un copil. Imediat, artista a declarat ca nu are de gand sa renunte la procesul prin care cere sa i se incredinteze fetita pe care o are cu sotul ei.

sursa: cancan.ro