Life

Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu a răbufnit după ce artistul a fost atacat de internauți: „Vă lămuresc de ce și-a pupat copilul”

24.06.2020 | 13:16
Antonia sotia lui Andrei Stefanescu a rabufnit dupa ce artistul a fost atacat de internauti Va lamuresc de ce sia pupat copilul
ADVERTISEMENT

Antonia, nevasta lui Andrei Ștefănescu a sărit în apărarea soțului ei, după ce acesta a fost aspru criticat în mediul online de români.

Soția lui Andrei Ștefănescu a răbufnit după ce cântărețul a fost bombardat cu critici

Pe lângă acuzațiile cum că atât el cât și Marcel Pavel ar face jocurile Guvernului, fiind plătiți pentru asta, un lucru cu totul absurd, s-au strecurat și câteva remarci care pot fi înțelese și nu au fost lămurite până acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andrei spusese după ce s-a aflat că a fost testat pozitiv cu coronavirus că după ce a aflat rezultatul examinării medicale și-a pupat copilul, lucru care este într-adevăr revoltător.

Soția membrului trupei Alb și Negru a vrut să pună capăt criticilor legate de acest subiect și a făcut-o într-un mod extrem de vehement.

ADVERTISEMENT

„Infectat era și înante de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe când”

„Vă lămuresc eu de ce şi-a pupat copilul: fiindcă şi înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Locuieşte în aceeaşi casă cu copilul şi nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era şi înainte de telefon, şi cu o zi înainte, şi cine mai ştie când, chiar credeţi că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!”, a scris Antonia Ștefănescu.

Aceasta a continuat să îl apere pe bărbatul ei, recurgând la jigniri, exact cum fac cei care intră pe paginile lor de socializare, nedeosebindu-se deloc de aceștia.

ADVERTISEMENT

„Puţin creier şi puţină logică, atât e necesar, ca să nu baţi câmpii laolată cu toţi imbecilii de pe FB, doar puţin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

În schimb, când eşti ticălos şi prost, şi mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească băţul“, a adăugat frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT