Life

Antonia știe să se pună în valoare. Cum s-a pozat frumoasa cântăreață. Puține femei îndrăznesc asta

27.01.2021 | 21:01
Antonia stie sa se puna in valoare Cum sa pozat frumoasa cantareata Putine femei indraznesc asta
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre vedetele autohtone care știe să-și pună în valoare calitățile și frumusețea cu care a fost înzestrată de la Mama Natură. Cântăreața s-a pozat într-o ipostază în care puține femei ar îndrăzni. 

Frumoasa brunetă este mai provocatoare ca niciodată, dovadă imaginile în care s-a fotografiat recent. Iubita lui Alex Velea a lăsat deoparte orice fel de rușine sau inhibiție și s-a pozat într-o ținută care îi pune în valoare formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Artista a îmbrăcat o pereche de pantaloni de piele, care îi pun în valoare picioarele intens lucrate în sala de fitness, însă piesa de rezistență a venit în zona bustului unde Antonia a optat pentru un fel de top care i-a acoperit numai sânii.

Antonia, tot mai provocatoare. Ce imagini a postat pe Internet

Topul, care poate fi ușor confundat cu un sutien i-a lăsat la vedere bustul proeminent pe care l-a obținut în urma unei operații estetice. Antonia este foarte mândră de felul în care arată și are și de ce, ținutele pe care le poartă venindu-i de minune.

ADVERTISEMENT

Imaginile care au rupt gura târgului și au încins atmosfera de pe Internet au fost realizate în cadrul unei ședințe foto profesionale, cântăreața fiind generoasă cu fanii de pe rețelele de socializare în ceea ce privește munca pe care o depune pentru cariera sa.

Piesa principală a ținutei, de altfel extrem de decoltată i-a lăsat la vedere și abdomenul plat întreținut intens la sala de antrenament. Fanii chiar i-au scris că este foarte tonifiată, semn că orele de sport nu au fost în zadar.

ADVERTISEMENT
Antonia, imagini provocatoare și sexy pe Instagram
Antonia. îmbrăcată cu ținuta care a încins Internetul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Totodată, bruneta a completat look-ul cu o pereche de mănuși în aceeași nuanță cu topul, adică maro. Bijuteriile delicate și machiajul simplu, dar profesional au făcut din Antonia o „țintă” sigură pentru comentarii și aprecieri pe bandă rulantă.

Fotografiile au primit foarte multe like-uri, una dintre acestea având peste 80.000, în timp ce a doua a adunat peste 52.200. Antonia primește complimente ori de câte ori apare în online, chiar și atunci când este complet naturală.

ADVERTISEMENT

„Wow”, „Ador”, „Ești superbă”, „Frumoasă”, „Minunată”, „Frumusețe” sau „Cea mai frumoasă”, sunt o parte din mesajele lăsate de fani pe Instagram.

ADVERTISEMENT