Life

Antonia, fițoasă și dificilă? Tibi Clenci de la Bravo, ai stil, dezvăluiri neașteptate despre partenera lui Velea: „Era foarte afectată”

Tibi Clenci a făcut o serie de destăinuiri despre cariera sa de fotograf, vorbind și despre cum a fost să lucreze cu anumite vedete din România. Printre cele maii dificile s-a numărat și Antonia.
22.01.2022 | 11:14
Antonia fitoasa si dificila Tibi Clenci de la Bravo ai stil dezvaluiri neasteptate despre partenera lui Velea Era foarte afectata
ADVERTISEMENT

Tibi Clenci de la Bravo, ai stil a acceptat provocarea de a participa în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe Youtube, acolo unde a făcut câteva dezvăluiri neașteptate.

Fotograful a realizat o serie de shooting-uri cu cele mai îndrăgite vedete de la noi, de la fotomodele și cântărețe până la actrițe, sportive sau prezentatoare tv.

ADVERTISEMENT

Nu toate colaborările sale au fost lapte și miere. Una dintre cele mai dificile pentru el a fost Antonia, cu care a reușit să păstreze o relație de prietenie.

Ce probleme a avut Tibi Clenci de la Bravo, ai stil cu Antonia

Oana Radu a vrut să știe de la juratul show-ului de la Kanal D care este vedeta cu care a avut probleme în realizarea pictorialelor pentru reviste, iar numele dat de Tibi a fost cel al partenerei lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Am rămas prieteni de atunci. Nu s-a întâmplat din cauza felului meu de a pune problema. Ea era afectată. Era o rumoare în jurul ei, se întâmpla ceva.

Aveam de făcut un cover pentru InStyle. Aveam shooting pentru costume de baie. I-am zis, măi, Antonia, va fi nevoie de izometrie: conștientizarea fiecărui mușchiuleț. Se întâmplă să pierzi niște volume, shape-uri. Am făcut și Facultatea de Sport și știu ce înseamnă asta. 

ADVERTISEMENT

Izometria era o soluție pentru a fi fit. I-am spus. Nu ești în cea mai bună formă. La ea a fost o percepție foarte rea cum că i-am zis că eu am făcut-o grasă”, a spus Tibi Clenci pe Youtube, despre Antonia.

Antonia a vrut să plece de la respectivul shooting. Tibi s-a apropiat de cântăreață și i-a spus că nu e cazul să plece niciunul acasă, asta după ce s-a băgat la mijloc și mama Antoniei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au împrietenit după episodul tensionat

Mama artistei a avut un rol important în aplanarea conflictului apărut între cei doi, spunându-i fiicei sale că sfaturile lui Tibi nu sunt tocmai rele și că ar trebui să nu ia lucrurile prea personal.

„Am vorbit cu mama și am înțeles. Trec printr-o perioadă foarte dificilă”, a spus Antonia după ce și-a revenit. Ulterior, fotograful și cântăreața s-au împăcat și au rămas prieteni până în ziua de azi.

Tibi a mai spus că a avut și experiențe mai neplăcute. I s-a întâmplat să dea afară niște modele, dar a refuzat să dea nume.

 

ADVERTISEMENT