Life

Antonia, trădată și bârfită de prieteni apropiați. Despre cine este vorba

15.10.2020 | 10:43
Antonia tradata si barfita de prieteni apropiati Despre cine este vorba
ADVERTISEMENT

Antonia (31 de ani) este o fire sociabilă și deschisă cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață a dezvăluit recent că a fost trădată și bârfită de persoane pe care le credea prietene apropiate, mărturisirea venind în contextul scandalului dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden.

Îndrăgita vedetă a lăsat să se înțeleagă că este vorba de persoane trecute de vârsta de 30 de ani, fără a spune cu exactitate care sunt aceștia. În plus, șatena a explicat în mediul online că a fost pusă în situația în care era vorbită pe la spate de prieteni altor persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

Iubita și mama celor doi băieți ai lui Alex Velea a declarat că întreaga întâmplare a avut loc destul de recent, supărarea sa fiind cu atât mai mare cu cât credea că acele persoane îi sunt prieteni. Se pare că, de fapt, nici măcar nu o suportau.

Antonia, supărată pe niște prieteni, după ce au trădat-o

„Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați de fapt, nu mă suportă și mă bârfeau / bârfesc cu alți «prieteni». Prieteni care sunt mai apropiați de ei… plus alții. Groaznic! 

ADVERTISEMENT

Și nu, nu doar copiilor li se întâmplă. Situația mea implică adulți cu vârsta 30+”, a fost răspunsul dat de Antonia pe InstaStory când a fost întrebată de un internaut dacă a fost vreodată umilită de prieteni.

Antonia și iubitul ei, în plin scandal cu Mario Fresh și Lino Golden

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie.

ADVERTISEMENT

Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest.

Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, a scris Antonia pe rețelele de socializare despre scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Alex Velea nu-și mai dorește niciun fel de colaborare cu cei doi tineri, motiv pentru care a rupt contractele pe care le avea cu aceștia. Se pare că mărul discordiei a început în momentul în care artistul și-a dorit să ajute și alți cântăreți aflați la început de drum.

Una din probleme este că ei și-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario și eu. Deși atunci când ei au venit în formula erau și Rashid și John Băiat Bun, artiști care i-au susținut și iubit.

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forțeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat

Mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Sunt liberi de contract, băieți să fiți fericiți! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc”, a spus Alex Velea într-un vlog postat pe canalul de Youtube, notează evz.ro.

ADVERTISEMENT