Life

Ce spune Antonia despre posibilitatea de a cânta trapanele, genul creat de Alex Velea: “Niciodată nu se știe”

Antonia a vorbit despre posibilitatea de a cânta trapanele, genul creat de partenerul ei de viață, Alex Velea. Cântăreața încă nu a lansat o astfel de melodie.
09.03.2022 | 18:26
Ce spune Antonia despre posibilitatea de a canta trapanele genul creat de Alex Velea Niciodata nu se stie
Antonia, despre posibilitatea de a cânta trapanele Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a colaborat recent cu Arkanian pentru melodia “Complicated” și nu exclude posibilitatea de a cânta trapanele în viitor, genul muzical fondat de iubitul ei, Alex Velea.

Ce spune Antonia despre posibilitatea de a cânta trapanele, genul creat de Alex Velea

Partenera lui Alex Velea este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și are succes și peste hotare. Stilul muzical al Antoniei este extrem de diferit de cel al iubitului ei, fondatorul trapanelelor. Acesta din urmă este și genul care i-a lansat pe mulți tineri cântăreți.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a colaborat cu Arkanian, alături de care a lansat melodia “Complicated” acum o lună. Piesa a fost foarte apreciată de fani și a strâns peste 1,6 milioane de vizualizări pe YouTube. Totul a început, de fapt, pe TikTok.

Întrebată dacă va cânta trapanele în viitor, genul care îmbină muzica trap cu manelele, Antonia încă nu a planificat nimic. În același timp, nici nu exclude această posibilitate. Până acum, frumoasa artistă nu a lansat o piesă de acest gen.

ADVERTISEMENT

“Momentan nu ne-am gândit nimic, dar niciodată nu se știe, adică se face muzică în continuare acolo, se lucrează din greu și vedem ce o să fie în viitor.”, a declarat Antonia pentru wowbiz.ro.

Antonia, despre colaborarea cu Arkanian

Antonia și Arkanian au lucrat foarte bine împreună, după cum a declarat artista. Piesa pe care au lansat-o împreună este foarte dinamică și creativă, motiv pentru care le-a adus multe aprecieri din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Totul a început cu un simplu sunet pe TikTok, postat de Arkanian. Sunetul a devenit un trend, iar de aici până la o melodie a fost un singur pas. Niciunul dintre ei nu se aștepta la un asemenea succes al melodiei.

“Sincer, prima dată nu era ceva ce aveam neapărat în plan, eu doar am vrut să văd ce se întâmplă dacă pun pe TikTok, nici la prima piesă pe care am pus-o nu aveam așteptările astea.”, a declarat Arkanian pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, iubita lui Alex Velea este fericită că melodia a fost pe placul fanilor, mai ales că și-a dorit foarte mult această colaborare cu tânărul artist.

“Și eu mă bucur foarte tare de această colaborare, pentru că piesa e foarte tare și mi-am dorit foarte tare să fac piesa cu Arkanian.”, a adăugat Antonia.

ADVERTISEMENT