Life

Antonia, umilită de fani după ce s-a afișat cu un nou look: ”Tunsoare făcută acasă”

04.02.2021 | 15:17
Antonia umilita de fani dupa ce sa afisat cu un nou look Tunsoare facuta acasa
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, însă asta nu înseamnă că nu are parte de comentarii negative. Frumoasa brunetă a fost umilită de fanii din online după ce s-a afișat cu un look complet diferit. 

Cântăreața apare tunsă scurt, în stilul artistei Rihanna sau a actriței Tokyo din serialul „Casa del papel”, așa cum a lăsat să se înțeleagă din comentariul lăsat în dreptul fotografiei de pe Instagram. Vedeta și-a luat inima în dinți și a încercat ceva nou, dar internauții nu au apreciat deloc schimbarea.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Alex Velea a primit câteva mesaje răutăcioase din partea fanilor, aceștia fiind de părere că tunsoarea nu o prinde absolut deloc. În plus, au fost și persoane care au spus că Antonia pare tunsă acasă, nicidecum de un profesionist în domeniu.

Antonia, schimbare radicală de look. Ce critici a primit de la fani

Fotografia în care Antonia apare tunsă scurtă și cu un ruj roșu strident pe buze a fost apreciată în număr foarte mare de internauți. Imaginea a adunat peste 56.500 de like-uri, dar asta nu înseamnă că nu au existat oameni cărora nu le-a plăcut schimbarea.

ADVERTISEMENT

„Tunsoare făcută acasă”, „Leșin, la asta mă gândeam și eu” sau „E oribilă tunsoarea”, sunt doar trei dintre comentariile de pe Instagram care o umilesc pe frumoasa artistă legat de schimbarea de coafură.

Stilul adoptat de cântăreață este unul retro foarte apreciat în rândul vedetelor de peste hotare. Rihanna, Miley Cyrus sau Tokyo din serialul „Casa del papel” se numără printre cele care iubesc acest look.

ADVERTISEMENT
Antonia, tunsă scurtă și cu breton, în stil băiețesc
Antonia, tunsă scurtă și cu breton, în stil băiețesc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cel mai probabil Antonia a purtat o perucă pentru ședința foto, având în vedere că are un păr foarte lung și frumos. Îndrăgita artistă a adoptat această schimbare, care a împărțit lumea în două, pentru un pictorial inedit pentru o revistă cunoscută din țara noastră.

Ce-i drept tunsoarea în stil băiețesc, cu breton scurt, modern, îi scoate în evidență trăsăturile feței, bruneta neavând nevoie de prea multe artificii.

ADVERTISEMENT

Vedeta este fără doar și poate un exemplu de feminitate, care nu a dispărut chiar dacă a devenit „fată rea” pentru un pictorial.

ADVERTISEMENT