Life

Antonia a fost victima unei înșelătorii online. Ce a pățit iubita lui Alex Velea

Antonia a fost victima unei înșelătorii online în urmă cu câțiva ani. Imaginea iubitei lui Alex Velea a fost folosită pentru promovarea unor produse de slăbit.
21.01.2022 | 13:15
Antonia a fost victima unei inselatorii online Ce a patit iubita lui Alex Velea
Antonia a fost victima unei înșelătorii online. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a fost victima unei înșelătorii pe internet, după ce un site i-a folosit imaginea pentru promovarea unor produse de slăbit, fără efort fizic sau o dietă echilibrată.

Pe site-ul respectiv este prezentat un interviu fictiv cu iubita lui Alex Velea, în care este vorba despre rezultatele bune pe care le-ar fi avut după utilizarea produselor respective.

ADVERTISEMENT

În acest interviu sunt prezentate informații false, pe care artista nu le-ar fi oferit, în realitate, notează click.ro.

Antonia, victima unei înșelătorii online

Antonia merge des la sala de fitness și promovează un stil de viață sănătos, însă nu a făcut declarațiile respective.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost victima unei înșelătorii, iar imaginea ei a fost folosită pentru a promova produse care ajută la slăbit fără a face sport sau a urma o dietă echilibrată.

Cântăreața ar fi fost dată în judecată din cauza afirmațiilor legate de modul în care ar fi reușit să aibă o siluetă impecabilă, după cum spunea interviul respectiv.

ADVERTISEMENT

“Am început să primesc telefoane la serviciu. Mesaje în rețelele sociale. Aceste persoane au făcut rost de numărul meu de telefon mobil și au început să mă sune și să mă amenințe.

Am fost chiar nevoită să-mi schimb numărul și să îmi angajez pază de corp. A fost îngrozitor, cred că va trebui să treacă mai mult timp până voi uita! Iar apoi, ca din senin am primit o citație de la Curtea Constituțională din România. (…)

ADVERTISEMENT

Aș vrea să spun în primul rând femeilor să nu aibă încredere în falșii specialiști, care le vor doar banii!

Dietele și exercițiile nu sunt potrivite pentru toți, și efectul lor nu este de durata. Acum se poate slăbi fără efort și fără a dăuna sănătății. Cu drag, Antonia Iacobescu.”, este o parte din mesajul fals al Antoniei.

Antonia nu este singura vedetă din România care a fost victima unei astfel de întâmplări. Acum doi ani, imaginea Andreei Bălan a fost utilizată de un site care vindea produse de slăbit. Vedeta a negat acest lucru și a susținut că a fost ținta unei înșelătorii.

Cântăreața a reacționat dur la momentul respectiv și a postat un mesaj pe pagina de Facebook. Blondina i-a îndemnat pe fani să nu creadă aceste lucruri care circulă în mediul online.

Și alte vedete din România au avut parte de o astfel de înșelătorie. Imaginea Andrei Măruță a fost asociată cu un produs-minune pentru slăbit. Andreea Raicu și Carmen Brumă au trecut și ele prin același lucru.

ADVERTISEMENT
Tags: